Bem Bir Sen’den Bayram ve Soğuk’a ziyaret

Bem Bir Sen’den Bayram ve Soğuk’a ziyaret
26.04.2019
A+
A-

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine atanan İlhan Bayram ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili seçilen Sayın Nihat Soğuk’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli’ye yönetim Kurulu üyeleri, Kadın Kolları ve İşyeri temsilcilerinde katıldığı ziyaretler kapsamında ilk ziyaret Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine atanan İlhan Bayram’ı makamında gerçekleşti.

Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli sendika olarak her zaman Samsun Büyükşehir Belediyesinin yanında olduklarını belirterek; “Üyelerimiz ile birlikte Samsunumuza hizmet etmek için varız. Yeni görevinizde sizlere başarılar dilerim.” Dedi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram ise ziyaretten ötürü Gayretli ve Ekibine teşekkür etti.

Gayretli ziyaretin sonunda Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram hediye takdim etti.

Gayretli ve ekibi daha sonra Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili seçilen Nihat Soğuk’u makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Gayretli Soğuk’un tecrübesi ile görevini laiki ile yapacağına inandığını belirterek; “Sayın Başkanım göreviniz hayırlı uğurlu olsun. Sizlere ve sizin şahsınızda tüm meclisi üyelerimize başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun.” Dedi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Nihat Soğuk’da Gayretli ve ekibine ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.