BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Gayretli’den Başkan Kıyma’ya ziyaret

BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Gayretli’den Başkan Kıyma’ya ziyaret
21.01.2021
A+
A-

BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma’yı makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Gayretli, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma ile birlikte ilçede alt yapı ve üst yapı yatırımların ve doğalgazın vatandaşın hizmetine sunulması refah seviyesi ve hayat kalitesini arttırdığına değinerek “Başkanımızın çalışmalarını desteliyoruz ve her zaman yanında olacağız. Başkanımızla birlikte Yakakent’te hissedilen gelişme için de kendisine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli şöyle devam etti; “Her zaman birlik ve beraberlikten yanan bir tavır sergileyen sendikamızın bu duruşunu sahada yansıtmak adına çalışmalarımız ve ziyaretlerimiz devam ediyor.
Sendika üyelerimizin 7 gün 24 saat yanında ve hizmetindeyiz. Biz BEM BİR SEN olarak büyük bir aileyiz ve aile olmanın gereği bu.
Belediye başkanlarımızı ve İşyerlerimizi ziyaret ederek bu kapsamda ara vermeden devam edeceğiz.”
BEM BİR SEN Samsun Şubesi’nin Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma’yı ziyaretine Şube Başkan Yardımcısı Sabri Keskinoğlu da katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber