Bem Bir Sen Başkanı Gayretli’den Terme Ziyareti

Bem Bir Sen Başkanı Gayretli’den Terme Ziyareti
01.12.2020
A+
A-

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Samsun Şube Başkanlığı tarafından sendikal faaliyetler çerçevesinde devam eden ziyaretler kapsamında son olarak TermeBelediyesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyarette Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli sendika üyeleri ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Bem Bir Sen Başkanı Gayretli Terme Belediyesi ziyaretinde ilk olarak sendikanın işyeri temsilcisi Gökhan Arslan ve Kadın Kolları temsilcisi Nazmiye Şavlığ’ı ziyaret ederek bir süre kendileri ile görüştü.

Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ve beraberindekiler saha sonra Terme Belediye Başkan Yardımcılarını ve birim amirlerini ziyaret ettiler.

Ziyaretler kapsamında Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli Terme Belediyesinde çalışan Bem Bir Sen üyelerini işyerlerinde ziyaret ederek her biri ile tek tek görüşerek sendikal faaliyetler hakkında bilgiler verdi ve istişareler gerçekleştirdi.

Ziyaretler ile ilgili olarak bir açıklama yapan Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli Bem Bir Sen’li olmanın bir onur olduğunu ifade ederek; “ Onurlu ve dik duruşu ile üyelerine önemli kazanımlar elde eden ve her geçen büyüyen bir aileyiz. Böylesi büyük bir ailenin parçası olmak ve üyelerimizin talep, istek ve önerilerini yerinde almak için ziyaretlerimize devam etmekteyiz. Masa başında değil, çalışan arkadaşlarımızı yerinde ve saha ziyaret etmekteyiz. Bizler için gece gündüz demeden çalışan memur arkadaşlarımızın yanında ve hizmetinde olmak şahsım ve yönetim kurulum adına büyük onur. Yapmış olduğumuz ziyaretlerde sendikal kazanımlarımız ve çalışmalarımız hakkında üyelerimizi bire bir bilgi paylaşımında bulunduk.”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber