Belur AK Gençlik ile kahvaltıda buluştu

Belur AK Gençlik ile kahvaltıda buluştu
30.10.2018
A+
A-

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Yönetimine kahvaltı programı düzenledi.

İlçenin Keyf-i Seyyah evinde düzenlenen kahvaltı programına İlçe Kaymakamı Mehmet Zahid Uzun, Belediye Başkanı Mustafa Belur, İlçe Jandarma Komutanı Çağatay Büyükada, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Gökçe, Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yunus Emre Öztürk ile Yönetimi Katıldı.

Kahvaltı öncesi Ak Parti İlçe Gençlik Kollarını karşılayan ve her biri ile ayrı ayrı sohbet eden Belediye Başkanı Mustafa Belur gençlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyerek “ Gençlere her zaman değer veren siyasi anlayışın adıdır Ak Parti. Kurulduğu günden bu zaman kadar gençlere destek veren gençlerin hayatını kolaylaştıran bir partidir. Özellikle Sayın Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan gençlerimizin siyasette aktif olmasını çok istiyor ve sizlere güveniyor. ‘Gençler geleceğimiz’ sözünü her konuşmasında dile getiren Sayın Başkanımızın yolunda birer genç neferler olarak hep birlikte ilerleyeceğiz. Bildiğiniz üzere önümüzde çok önemli bir süreç var. Birlik içerisinde başarılı bir süreç yaşayacağımıza inancım tamdır. Bu zamana kadar Allah’a şükürler olsun hep birlikte ortaya koyduğumuz gayretle muvaffak olduk ve Ayvacık olarak her seçimde alnımızın akıyla çıkmayı başardık. Bir seçimin kazanılması bütün faktörlerin bir araya gelmesiyle mümkündür. Top yekün, hep birlikte el ele, gönül gönüle verdiğimizde aşamayacağımız hiçbir engelimiz yok. İnanıyorum ki siz gençler her biriniz kendisi seçilecekmiş hissiyatıyla çalışacağınızdan dolayı 31 Mart 2019’da hiç merak etmeyin zafer inşallah Ak Partimizindir. Bizimdir.” Dedi.

Konuşmasının sonunda gençleri dinleyip sohbet eden Başkan Belur gençlere yeni projeler hakkındaki fikirlerini sordu.

Ayvacık Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yunus Emre Öztürk ise hizmet yolunda ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını ifade ederek Belediye Başkanı Mustafa Belur’a bu nazik kahvaltı programı için teşekkür etti.

AK Parti İlçe Gençlik Kolları yönetimi, kahvaltının ardından Belediye Başkanı Mustafa Belur’u Belediye de ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.