Belediye Meclis Üyesinden İftar

Belediye Meclis Üyesinden İftar
08.06.2018
A+
A-

Ak Parti Havza Belediyesi Meclis Üyesi ve Havza Sanayici ve İşadamları Derneği (HASİAD) Başkan Vekili Yahya Ayan ve ailesi tarafından artık gelenekselleşen iftar programlarına bir yenisi ekledi.

Ayanoğlu Un Fabrikasında düzenlenen iftar programına Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza TSO Başkanı Erkan Acar, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ömer Büyük, Havza Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ertuğrul Pekpolat, HASİAD Yöneticileri, Havza Belediyesi Meclis Üyeleri ve Belediye çalışanları ile davetliler katıldılar.

İftar programında konuşan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Ramazan ayının en güzel özelliklerinden birinin paylaşmak olduğunu belirterek; “ Huzur içerisinde geçirmiş olduğumuz Ramazan Ayının artık sonlarına gelmekteyiz. Meclis Üyemiz Sayın Yahya Ayan ve ailesine düzenlemiş oldukları iftar programından ötürü teşekkür ediyorum.” Dedi.

Havza Belediyesi Meclis Üyesi ve HASİAD Başkan Vekili Yahya Ayan ise iftar davetine katılanlara teşekkür ederek; “ İftar soframıza gelerek, lokmamızı bizler ile paylaşan ve mutluğumuzu bereketlendiren tüm dostlarımıza teşekkür ederim.” Dedi.

Kızılay

Türk Kızılayı Havza Şubesi, ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve giyecek yardımı yaptı.

Şube Başkanı Ahmet Asiltürk, yaptığı açıklamada, her yıl ramazan ayında yapılan yardımların, bu yıl da sürdüğünü belirtti.

İlçede 350 kişiye gıda yardım paketi ve 260 kişiye de giyecek yardımı dağıtıldığını kaydeden Asiltürk, şunları söyledi:

“Daha önce vekaleten kurban kesimi yoluyla elde edilen kurban etlerinden yapılan 350 kutu kıyma ve kuşbaşı konserve et ile içinde yağ, pirinç, çay, şeker gibi temel gıda maddelerinin bulunduğu yardım paketlerini ihtiyaç sahiplerine dağıttık. Ayrıca bayram öncesi ihtiyaç sahibi 260 kişiye kullanılmamış giyim eşyası yardımında bulunuldu. Bu yardımları yapmamıza vesile olan hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.