Bekir Keleş kırsal mahalleleri ziyaret etti

Bekir Keleş kırsal mahalleleri ziyaret etti
22.06.2018
A+
A-

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Bekir Keleş seçim çalışmaları kapsamında Havza’da kırsal mahalleleri ziyaret etti.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Bekir Keleş seçim çalışmaları kapsamında Havza’ya bağlı Kayabaşı, Kocaoğlu, Aslançayır, Yenice ve Ortaklar Mahallelerine ziyaret gerçekleştirerek destek istedi.

Kırsal mahallelerde konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Sebahatin Özdemir ülkenin hızlı şekilde kalkınması ve daha güçlü bir şekilde yoluna devam edebilmesi için 24 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekti.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise Türkiye’nin güçlü olmamasını isteyenlerin devrede olduğunu belirterek; “ Bizim güçlenmemizi istemiyorlar, onun içinde ellerinden geleni yapmaktalar. Onlar kadar dünya üzerinde ki mazlum ve mağdur Müslüman ülkelerinin de gözü, kulağı Türkiye’de. Güçlü bir liderimiz var ama tek başına bu yeterli değil güçlü liderin arkasında duracak güçlü bir mecliste Önümüzdeki seçimler bizim, çocuklarımızın ve bizden sonra gelecek olan kuşaklar için oldukça önemli bir seçim. Bu seçimde iyi düşünüp iyi tartmalıyız. Ülkemizin geleceğini bu seçimler belirleyecektir. Bu nedenle siz değerli vatandaşlarımızın destekleri bizler için çok önemlidir” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Bekir Keleş ise Türkiye üzerinde emelleri olanların her zaman ülkenin zayıf anını kolladıklarını belirterek; “ Ülkemiz yıllardır terör ile mücadele ediyor. Paramız ile silah alıyoruz. Terörle mücadelede kullandığında silahı aldığın ülke ‘Terörle mücadelede kullanamazsın’ diyordu. Biz bu silahları camekana koyup izlemek için almadık ki. Ama Allah’a şükürler olsun şimdi savunma sanayimiz güçlü ve kullandığımız İha’la, Siha’lar başta olmak üzere birçok silahımızı kendimiz üretiyor ve hatta ihraç ediyoruz. Bu günlere kolay gelinmedi. Önemli bir seçim var önümüzde iyi karar vermek zorundayız. Ya ülkemizin geleceğine sahip çıkacağız ya da eski Türkiye olacağız. Önümüzdeki seçimler bizim, çocuklarımızın ve bizden sonra gelecek olan kuşaklar için oldukça önemli bir seçim. Bu seçimde iyi düşünüp iyi tartmalıyız. Ülkemizin geleceğini bu seçimler belirleyecektir. Bu nedenle siz değerli vatandaşlarımızın destekleri bizler için çok önemlidir” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Bekir Keleş’e Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Ak Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Serin eşlik ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.