Bedirhan Kılıç Osman Genç hakkında flaş iddialarda bulundu

Bedirhan Kılıç Osman Genç hakkında flaş iddialarda bulundu
03.03.2019
A+
A-

İYİ Parti Canik Belediye Meclis üyesi adaylığından istifa eden Bedirhan Kılıç, flaş iddialarda bulundu. Kılıç, mevcut Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in İYİ Parti’ye çalıştığını ve adamlarını İYİ Parti meclis listesine soktuğunu iddia etti.

Samsun İYİ Parti Canik Belediye Meclis listesinde adı bulunan Bedirhan Kılıç istifa etmişti. Bedirhan Kılıç, şok iddialarda bulunarak Osman Genç’e yüklendi.

İşte Bedirhan Kılıç’ın iddiaları şu şekilde: Kamuoyunun Dikkatine Sayın Adaya soruyorum:Mevcut Ak parti Belediye Başkanı Osman Gençle Neler Görüşüyorsunuz?

Osman Genç Beyin Talimatı İle Akp üyesi bir grup neden sizlere çalışıyor ne tür bir pazarlık yaptınız?

-Adı Yolsuzluklara Karışmış Bir Belediye Başkanı Neden Size Çalışıyor

-Toplantılarınızda Osman genç bizlere Çalışıyor diye Beyanlarınız Olmadı mı ? -Şahsımla Ofisinizde Oğlunuz Fatih yiğit ve ben ve benım Danışmanım Hakan Taş beyefendinin olduğu bir ortamda benden 200.000 bin lira isteyip Akabinde İhale Sözü Verdiğinizi Neden İnkar Ediyorsunuz?

Canik İlçe Başkanı Sayın Keleş Yerel Seçimlerde Bizim Adayımız Turgay Ulusoy beyefendi deyip Bizleri İlçeden Hakaretler ederek Kovmadı mı?

Canik İlçemizde Hangi Meclis Üyelerinden Ne Kadar Sıralama İçin Para Aldınız? -Sayın Belediye Başkan Adayının Oğlu Fatih bey sıralamada Osman Genç Beyefendinin Kaç Adamını İyi parti meclis üyesi listesine koydu?

-Kazanmak İçin hırsızlar ve paraya kendini satanlarla Neden İş birliği yapıyorsunuz? -Genel Başkan Meral hanım bir konusmasında yezid gibi Kazanmaktansa Hasan Ve hüseyin gibi Kaybedin ama ADAM gibi kaybedin Sözünden Ne anlıyorsunuz?

Mhp den Ayrılıp Henüz üyeliğiniz bile Yokken Bir Vekilin sizin Adaylığını Açıklamasını Teşkilatları Hiçe Saymasını Nasıl Kabulleniyorsunuz?

Mhp’den aday olamadım o yüzden sözün bittiği yerden başladık iyi partiye geldik aday olduk derken yarın Kazanmanız durumunda İyi partiyi Osman genç Beyefendi ile birlikte satıp Geri partinize dönmiyeceğiniz kesinmi?

-Birinci sıraya koyduğunuz Adayınız Bundan Önce Partimizin Hangi konumunda ve neresinde Görev yapmış veyahut Kimin adamı ? Ben yazmaktan yoruldum sizleri Allaha havale ediyor Allahın Her şeye Şahit olduğunu sizde bizde en iyi şekilde biliyoruz

ekra

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber