Başkan Zihni Şahin’e teşekkür

Başkan Zihni Şahin’e teşekkür
24.07.2018
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde Go Kart pistinde sürüş sırasında herkesi derinden üzen bir kaza geçiren Türkmenistan uyruklu ve OMÜ biyoloji bölümünde okuyan Nurjemal Annalyyeva’ın tedavisi Samsun Büyükşehir Belediye başkanı Zihni Şahin’in yakın ilgi ve desteği ile OMÜ TIP fakültesinde devam ediyor.

AĞABEYDEN BAŞKAN ŞAHİN İÇİN ÇOK ANLAMLI SÖZLER

Başkan Zihni Şahin’in yakın ilgi ve desteği kaza geçiren Nurjemal Annalyyev’in ağabeyi Yusuf Annalyyev’a’yı duygulandırdı. Go Kart pistinde meydana gelen kazayı  ve sürüş başlamadan alınan tedbirlerin görüntülerini inceleyen Yusuf Annalyyev şunları söyledi: “ Kardeşimin yaşadığı üzücü bir kazadır. Burada ve sürüş sırasında alınan tüm tedbirleri kameralardan inceleme imkânım oldu. Go kart işletmesinin bir ihmali veya hatası olmadığını kendimde gördüm. Yayınlanan bazı haberler kardeşimi ve bizi çok üzdü. Yayınlanan haberlerden dolayı rahatsız olduk.  Biz şuanda sadece kardeşimin sağlığını düşünüyoruz. Kaza olduğu andan itibaren sabaha kadar ve sonrasında ise şu ana kadar başta Başkanımız Zihni Şahin, Genel Müdür Erdal Baş ve tesis müdürü olmak üzere Samsun Büyükşehir belediyesinin tüm ekipleri yanımızda oldu. Her problemimiz ile ilgilenildi. Bizim babamız yok. Babam olsa ancak Başkanımız Zihni Şahin kadar ilgilenir, ilgi gösterir ve bizlere yardım ederdi. Bizim acımızı paylaştılar, destek oldular. Ben Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. OMÜ tıp fakültemize ve doktorlarımıza teşekkür ediyorum. “ dedi.

TÜRKMENİSTAN BÜYÜKELÇİSİ AMANLYEV’DEN BAŞKAN ZİHNİ ŞAHİN’E TEŞEKKÜR

Konuyla ilgili Samsun’u ziyaret eden Türkmenistan Büyükelçisi İshankuli Amanlyev de Başkan Zihni Şahin’i ziyaret ederek, Kaza geçiren Nurjemal Annalyyeva’ın sağlığı, tedavisi ve ailesi için gösterdiği hassasiyet nedeniyle teşekkür etti. Büyükelçi Amanlyev Başkan Zihni Şahin’e çeşitli hediyeler takdim etti. Başkan Zihni Şahin’de Büyükelçi’ye Bandırma Vapuru’nun maketini takdim etti. Başkan Zihni Şahin daha sonra Büyükelçi ve Kaza geçiren Annalyyev’in abisini yemekte ağırladı.

BİZİM İÇİN ÖNCE İNSANDIR

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “ Hepimizi derinden üzen kazada yaralanan kızımız Nurjemal Annalyyeva derhal hastaneye ulaştırıldı. Anakent genel müdürümüz Sayın Erdal Baş ve tesis müdürümüz Tıp fakültemizde öğrenci kızımızın her türlü işlemi ile ilgilendiler. Doktorlarımız tüm tıbbi müdahaleleri itina ile yaptılar.  Öğrencimizi bizzat hastanede ziyaret ettim. Değerli doktorlarımızdan bilgi aldım. Bizim için esas olan kızımızın sağlığıydı. Yaşanan tüm süreçte bizim için önemli olan tek husus buydu. Çünkü önce insanı sevmek gerekir. Çok şükür kızımızın bir hayati tehlikesi bulunmuyor ve tedavisi devam ediyor. Saç dokusu konusunda tetkik ve tedavisi sürmektedir. Maddi ve manevi olarak kendisinin yanındayız. Öğrencimize ve yurt dışındaki ailesine geçmiş olsun dileklerimi bir kez daha sunuyorum. Kızımızın sağlığı noktasında ne gerekiyorsa yapılmakta ve yapılacaktır. Öğrenci evladımızla bizzat ilgileniyorum. Ailemizin hiç bir endişesi olmasın. RABBİM şifa versin. Kızımızın abisi yanındadır. Kızımıza refakat ediyor.  Annesini de istedikleri zaman getireceğiz. Her türlü ihtiyaçları ile yakından ilgileniyorum. Kızımız için Türkmenistan Büyükelçisi Sayın İshakuli Amanlevy Samsunumuza geldi. Valimiz ve bizi ziyaret etti. Teşekkürlerini iletti. Bu nezaketi ve duyarlılıkları için bende büyükelçimize teşekkür ediyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber