Başkan Zihni Şahin’e, Atakum Esenevler’de sevgi seli

Başkan Zihni Şahin’e, Atakum Esenevler’de sevgi seli
03.02.2019
A+
A-

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Atakum İlçesi’nde Esenevler Mahallesi sakinleriyle buluştu. Şahin, “Atakum’u hep birlikte yöneteceğiz, hep birlikte başaracağız” dedi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Parti’den Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, Esenevler Mahallesi’nde halkla buluştu. Muhtar Zeki Topsakal’ın ev sahipliği yaptığı buluşmada Başkan Zihni Şahin, “Atakum’u 31 Mart’tan sonra sizlerle birlikte yöneteceğiz. Bunu birlikte başaracağız” dedi.

‘ŞİMDİ İŞ ZAMANI, ÇALIŞMA ZAMANI…’

Başkan Zihni Şahin, AK Parti Atakum İlçe Başkanı ile birlikte katıldığı programda Esenevleri sakinlerine hitap etti, sorunlarını dinledi. Sözlerine, “Beni bu şekilde karşılamanızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum” diyerek başlayan Başkan Şahin, “Şimdi iş zamanı, çalışma zamanı. 31 Mart’ta ülkenin kaderiyle ilgili büyük bir karar verecek milletimiz. Bunun için ne kadar çalışsak, ne kadar fedakarlık yapsak değer. Sorumluluk almak hepimizin görevi” ifadelerini kullandı.

‘TÜRKİYE’DE İSTİKRAR SÜRMELİ…’

Türkiye’nin 16 yıldır istikrara kavuştuğunu belirten Zihni Şahin, şöyle devam etti:

“Bu 16 yılda ülkenin her alanında kazanımları oldu. Ekonomide, siyasette, demokraside, eğitimde, ulaşımda, sağlıkta, gençlik hizmetlerinde… Eğer bu istikrar devam ederse tabi bu hizmetler Allah’ın izniyle daha da iyi şekilde devam edecek. Bunun için güçlü hükümete, güçlü meclise ihtiyaç var. Ülkenin üzerinde oynanan oyunlar artık aşikar. Bu oyunlar önceden gizliydi şimdi açıkça oynanıyor. Başta müttefekimiz olan ABD’nin oynadığı oyunları hepiniz biliyorsunuz. Her 10 yılda darbelerle önümüzü kesmek istediler. 17-25 Aralık olayları ve 15 Temmuz darbe girişimi ile beraber ülkemizi kendilerine bağlı uşağı olan insanlarla yönetmek istediler. Ama başımızda dirayetli bir cumhurbaşkanının olması ve Türk milletinin karakteri buna izin vermedi. Çünkü milletimiz liderine inanırsa onun yolunda ölür. Bunu bir kez daha gösterdi.”

‘ATAKUM’U BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ…’

Türkiye’yi bölmek isteyen iç ve dış güçlerin önünü kesmek, ülkenin sahip olduğu istikrarı sürdürmek için 31 Mart’ta yeniden ‘güçlü hükümet ve güçlü meclis’ yolunda karar verilmesi gerektiğini tekrarlayan Başkan Zihni Şahin, “İnşallah sizlerin desteği ile güçlü Türkiye yoluna devam edecektir. 31 Mart’tan sonra sizlerle birlikte inşallah Atakum’u yöneteceğiz. Bunu hep birlikte başaracağız. Sorunlarınızı, sıkıntılarınızı bir araya gelerek değerlendirecek, ortak akılla çözümlerine ulaşacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber