Başkan Zihni Şahin’den katliama tepki

Başkan Zihni Şahin’den katliama tepki
30.12.2018
A+
A-

Samsun Haberi- Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zihni Şahin, Kızılırmak Deltası Kuş Cennetinde avcıların gerçekleştirdiği ördek katliamına tepki gösterdi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zihni Şahin, UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesinde yer alan Kızılırmak Deltası Kuş Cennetinde avcılar tarafından yapılan ördek katliamına, “Bu bir vahşettir” diyerek tepki gösterdi.

Kızılırmak Deltası Kuş Cennetinde, Samsun Doğa Koruma ve Milli Parklar görevlileri tarafından çekilen avcıların vurduğu ördeklerin videosunu izleyen Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zihni Şahin, olayla ilgili İnternet Medya Bilişim Federasyonu Samsun İl Temsilcisi ve Samsun Kent Haber Genel Yayın Yönetmeni Haydar Öztürk’e telefonda açıklama yaptı.

Zihni Şahin, deltada avcılar tarafından vurulan ördeklerin videosunu izledikten sonra, “Bu bir vahşettir” derken Samsun Kent Haber Genel Yayın Yönetmeni Haydar Öztürk’e şu açıklamalarda bulundu.

“Kızılırmak Deltası RAMSAR sözleşmesi ile koruma altına alınan ve UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesinde yer alan bir bölge. Burada avlanmak yasak olmasına rağmen izlediğim görüntülerde avcıların böyle bir katliam yapmaları gerçekten beni çok üzdü. Bu bir katliamdır. Büyükşehir Belediyesi olarak burada alınan tedbirleri arttıracağız. Bu katliamı yapanlarında en kısa sürede yakalanması için gereken çalışma yapılacaktır.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber