Başkan Zihni Şahin, Yemin Töreni’nde

Başkan Zihni Şahin, Yemin Töreni’nde
28.12.2018
A+
A-

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, silah altına alınan 373’üncü dönem kısa dönem erler için düzenlenen ‘Yemin Töreni’nde konuştu: Askerlerimizle ne kadar gurur duysak azdır

Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun İl Jandarma Komutanlığı’nda acemi eğitimini tamamlayan 373’üncü kısa dönem askerler için Bafra’da düzenlenen ‘Yemin Töreni’ programına katıldı. Başkan Şahin, “Onlar vatanımızın yılmaz bekçileri. Onlarla ne kadar gurur duysak azdır” dedi.

Silah altına alınan 373’üncü kısa dönem yükümlü erler için Bafra Yeni Kapalı Spor Salonu’nda yemin töreni düzenlendi. Yemin törenine Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ünsal Ağaoğlu, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, daire amirleri, sivil toplu kuruluşları temsilcileri ve asker aileleri katıldı.

BAŞKAN ŞAHİN’DEN HEDİYELER

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören sonrası Jandarma Er Hüseyin Yıldız, 373’üncü kısa dönem yükümlü erler adına bir konuşma yaptı. Hemen ardından Jandarma Er İsmail Demir’in okuduğu ‘Ben Askerim’ şiiri, duygu yüklü anlara yol açtı. Daha sonra vatani görevlerini yapan kısa dönem yükümlü erlerin ant içme töreni gerçekleştirildi. Tören sonunda ise askerliği Başkan Zihni Şahin, eğitimleri süresince başarı elde eden askerlere çeşitli hediyeler verdi.

VATANIMIZIN YILMAZ BEKÇİLERİ

Başkan Zihni Şahin, törene katılımıyla ilgili olarak, “Türkler için askerlik, en kutsal görevdir. Türkler için askeri, en değerli varlığıdır. Askerlerimiz, vatanımızın yılmaz bekçileri olarak gurur kaynağımızdır. Onlarla ne kadar gurur duysak azdır. Mehmetçik, her daim olduğu gibi bu gün de, ülkesi için, yurt içinde vı dışında kahramanca mücadelesini sürdürmektedir. Yüce Allah Mehmetçiklerimizin, polisimizin, tüm güvenlik güçlerimizin yar ve yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber