Başkan Zihni Şahin, Samsun Sakatlar Derneği’nde

Başkan Zihni Şahin, Samsun Sakatlar Derneği’nde
03.12.2018
A+
A-

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmek insanlık borcumuzdur” dedi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Sakatlar Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Hayriye Hakyemez ve dernek üyeleriyle sohbet eden Başkan Zihni Şahin, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutlayarak önemli mesajlar verdi.

MEDENİ TOPLUMUN GEREĞİ

“Büyükşehir Belediyesi olarak, sosyal belediyecilik anlayışımız gereği eğitim, sağlık ve diğer hizmetlerimizi engelli vatandaşlarımıza sunmaya devam ediyoruz” diyerek sözlerine başlayan Zihni Şahin, “Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmek, şehrimizdeki tüm hizmet ve haklardan eşit bir biçimde yararlanmalarını sağlamak, insanlık borcumuzun yanı sıra, medeni toplum ve devlet olmanın da en önemli gereklerindendir” ifadelerini kullandı.

HER TÜRLÜ ENGEL KALDIRILACAK

Samsun’u ‘Engelsiz Kent Marka Şehir’ haline getirmek için mücadele ettiklerini söyleyen Başkan Zihni Şahin, “Bu hedefimiz doğrultusunda çalışmalar yapıyoruz. Bu amaçla engelli bireylerimizin günlük yaşamda karşılaştıkları her türlü engeli ortadan kaldırmak ve onlara her türlüğü desteği sağlamak için mücadele veriyoruz” diye konuştu.

ZİHNİ ŞAHİN’E TEŞEKKÜR VE ÖVGÜ

Sakatlar Derneği Samsun Şubesi Başkanı Hayriye Hakyemezoğlu da, tüm engellilet adına Başkan Zihni Şahin’e teşekkür etti. Hakyemezoğlu, “Büyükşehir Belediye Başkanı olarak göreve geldiğiniz andan beri yanımızda oldunuz. Sizi biz başkan olarak görmeye devam etmek istiyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber