Başkan Zihni Şahin, muhtarlara söz verdi

Başkan Zihni Şahin, muhtarlara söz verdi
08.02.2019
A+
A-

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Atakum İlçesi’nde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Şahin, “Sizlerle daima el ele vereceğiz. Kazanan daima Atakum olacak” dedi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Parti’den Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Zihni Şahin muhtarlara, “Sizlerle daima el ele vereceğiz. Kazanan daima Atakum olacak. Bundan şüpheniz olmasın” diye seslendi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve AK Parti İlçe Başkanı Haluk Köksoy ile birlikte Yalı Kafe’de düzenlenen kahvaltı programında muhtarlarla buluştu. Programa katılan muhtarlarla tek tek tokalaşan Başkan Zihni Şahin, “Demokrasimizin temel taşı olan mahalle muhtarlarımız ile bir arada olmanın mutluluğu içerisindeyiz. İlçemiz adına alacağımız kararlarda daima muhtarlarımızla işbirliği içerisinde olma hassasiyeti taşıyoruz. Sadece yerel seçimlerde değil inşallah daima el ele vereceğiz ve kazanan Atakumumuz olacak” dedi.

‘TAŞIN ALTINA VÜCUDUMUZU KOYDUK’

Başkan Zihni Şahin, yaptığı konuşmada ise Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde yaptıklarını anlattı, ardından Atakum İlçesi ile ilgili proje ve yatırım planlarını muhtarlarla paylaştı. Şahin, “Göreve geldikten sonra amacımız Samsun’da her şeyden önce gerekli olan birlik ve beraberliği gerçekleştirmekti. İlçe belediye başkanlarımızla tek yürek olduk. Her işte başarılı olmak için bir ve beraber olmak gerekir. Samsun’un az çok problemlerini biliyorduk fakat buraya geldikten sonra gerek muhtarlarımız gerekse sivil topum örgütlerimiz ile bir araya gelerek ilin tüm problemlerini masaya yatırdık. Taşın altına elimizi değil vücudumuzu koyarak mücadele ettik. Samsun’da kangren haline gelmiş bir çok sorunu, taraflarıyla bir araya gelerek çözdük” diye konuştu.

‘ATAKUM’A HİZMET ETMEK ONURDUR’

Muhtarların, yerel yönetimler ile mahalleler arasında bir köprü görevi gördüğüne dikkati çeken Başkan Şahin, “Bizler seçildiğimizde halkın problemlerini ileteceği muhtarlarımızla beraber yolumuza devam edeceğiz. Aday olan tüm muhtarlara başarılar diliyorum. İnşallah seçildiğimizde sizlerle halkın beklentileri doğrultusunda hizmetimize devam edeceğiz. Atakum gelişimini sürdüren bir ilçe. Atakum gerçekten Cenab-ı Allah’ın her türlü güzelliği verdiği bir yer. Böyle bir yere hizmet etmek hepimiz için büyük bir onurdur” dedi.

‘HER PARTİDEN VATANDAŞIMIZ DESTEK VERECEK’

Konuşmasının son bölümünde Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya da değinen Başkan Zihni Şahin, “İshak Taşçı başkanımız gerçekten Atakum’da çok güzel hizmetler yaptı. Aday değişikliği başarı ve başarısızlıkla alakalı değil, siyasi bir karar oldu. İshak Taşçı daima bizim yanımızda olacak. Bizi bilenler bilir. Biz hiç bir zaman siyasi görüşünden dolayı insanları ötekileştirmeden yolumuza devam ettik. Ben inanıyorum ki CHP’den de, İyi Parti ve diğer partilerden de bize destek veren vatandaşımız olacak. Arayıp destek vereceklerini söyleyenler oluyor. Sizin desteğinizle inşallah güçlü bir meclisle belediyeyi kazanırız ve yolumuza devam ederiz. Atakum’da çok iş yapıldı ama Atakumlunun geleceğini çok daha iyi bir şekilde kurmak da hepimizin görevi olacak” diye konuştu.

Başkan Zihni Şahin, Taflan Mahallesi’nde halkla buluştu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Atakum’un Taflan Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Şahin, “Memleket işi gönül işi dedik, Atakum’a gönüllere dokunmaya geldik” dedi

Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Parti’den Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, Taflan Mahallesi’nde halkla buluştu. Başkan Şahin, “Memleket işi gönül işi dedik, Taflan’da, Atakum’un her yerinde gönüllere dokunmaya geldik” dedi.

Başkan Zihni Şahin, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Taflan’da seçim çalışmasında bulundu, bir araya geldiği vatandaşlara projelerini anlattı, önemli mesajlar verdi. Başkan Şahin ve AK Partili yöneticiler, Merkez Cami’de kıldıkları akşam namazı sonrası Taflanlılarla buluştu.

‘NEREDE ŞİKAYET VARSA ORTADAN KALDIRDIK’

Mahalle sakinlerinin sıcak ve yakın ilgisiyle karşılanan Başkan Şahin, kısaca şunları söyledi:

“Toplumla iyi bir diolag kurarak nerede bir problem varsa çözmeye çalıştık. Önemli olan insanların problemlerine eğilmek, yönelmek, çözülmesine katkı sağlamaktır. Hakikaten o anlamda gece gündüz demeden çalıştık. Örneğin Gülsan Sanayi ile ilgili belirli bir noktaya geldik. Halk otobüsleriyle ilgili büyük sıkıntı vardı. Şoförlerimiz ‘Lastik dahi’ değiştiremiyoruz diyerek defalarca kez geldiler. Onların problemlerini giderdik. İçme suyuna yüzde 15 civarında indirim yaptık. Engelli vatandaşlarımız için bu miktarı yüzde 50 olarak belirledik. Parkomat, Samsunluların en önemli şikayet konularından birisiydi, konuya derhal el attık. Kısacası, nerede şikayetler varsa bu şikayetleri toplumun ihtiyaçları doğrultusunda ortadan kaldırdık. Toplumla barışık bir hale gelerek şehirde birliktelik oluşturduk. Tüm bunları gören siz hemşehrilerim de bana çok büyük destek verdi.”

‘SIRADA ATAKUMLULARA HİZMET ETMEK VAR’

Başkan Zihni Şahin, Atakum Belediye Başkanlığı Adaylığı’na değindiği konuşmasının son bölümünde ise, “Partimiz bize Atakum’da görev verdi. İnşallah Atakum’da da bugüne kadar olduğu gibi sizin desteklerinizle nerede, ne problem varsa imkanlarımızı son noktaya kadar kullanarak çözeceğiz. Çünkü belediyelerin görevi hizmet etmektir. Taflan’ın da ne problemi varsa mahalle muhtarımız ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek çözüm yollarını bulacağız. Sırada Atakum’a, Atakumlulara hizmet etmek var. Bu güzel, yıldızı her geçen gün parlayan ilçemizde en ufak bir sorunu bile çözmek için yapılacak her şeyi yapacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” ifadelerini kullandı.

Samsunspor Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaret ettiği Başkan Zihni Şahin, “Samsunspor’umuzun altyapı tesisleşmesi konusundaki çabası her türlü takdirin üzerinde. Bizden istenilen saha ile ilgili gerekli mutabakata varıldı” açıklamasında bulundu

Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık ve Yönetim Kurulu üyeleri, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Parti’den Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Zihni Şahin, Samsunspor Kulübü’nün yapmayı planladığı altyapı tesislerinini yeriyle ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Şahin, “Büyükşehir’den istenilen alan ile ilgili gerekli mutabakata varıldı” müjdesini verdi.

‘ZİHNİ ŞAHİN, SAMSUNSPOR SEVDALISI’

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret ettikleri Başkan Zihni Şahin’i, “Gerçek bir Samsunspor sevdalısı” olarak nitelendiren Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, “Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine getirildiği andan itibaren daima Samsunspor’un yanında olan değerli başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kendisine Atakum Belediye Başkanlığı yolunda da başarı diliyoruz” dedi.

‘ÇOCUKLARIMIZ VE GENÇLERİMİZ İÇİN…’

Ziyarette, Samsunspor kulübünün Samsun-Ordu karayolu üzerindeki Petrol Ofisi Dolum Tesisleri arkasına yapılacak altyapı tesisleri konusunda proje de tüm hatlarıyla gözden geçirildi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Zihnri Şahin, “Samsun’da çocuklarımızın, gençlerimizin alkol, sigara, uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan kurtulup spora yönlenmesi adına Samsunspor Kulübü’nün attığı bu adımı çok ama çok önemsiyoruz. Samsunspor’umuzun öncülüğünde gerçekleştirilecek spor altyapı tesisleri, geleceğimiz olan çocuklarımız için mükemmel bir ortam sağlayacak. Bu tesislerin gerçekleştirilmesi için istenilen mülkiyeti Büyükşehir’e ait alanın altyapı tesisleri için tahsisine yönelik izlenilecek yol konusunda mutabakata vardık. Bu konuyu şubat ayının sonuna kadar sonlandıracağız” diye konuştu.

BAŞKAN İSMAİL UYANIK’TAN TEŞEKKÜR

Başkan Zihni Şahin’in açıklamları üzerine yeniden söz alan Başkan İsmail Uyanık ise, “Bizim için, kulübümüz için, Samsunumuz için büyük önem verdiğimiz bir projede dev bir adımı atmak üzereyiz. Söz konusu sahayı imar mevzuatına ve standartlara uygun bir şekilde başta çim sahalar olmak üzere altyapı tesisleriyle donatmak istiyorduz. Başta Zihni başkanımız olmak üzere bu büyük projeye katkı sağlayacak herkese şimdiden teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber