Başkan Topaloğlu’ndan geleneksel bisiklet gezisine davet

Başkan Topaloğlu’ndan geleneksel bisiklet gezisine davet
12.07.2019
A+
A-

19 Mayıs Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında her yıl düzenlediği Sünnet etkinliğine devam ederken, Cumartesi günü tanıtım turları, Pazar günü bisiklet gezisi, Pazartesi günü ise 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü etkinlikleri için hazırlıklarını tamamladı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarının Samsun’a çıkışının 100. Yılı etkinlikleri kapsamında bu yıl 9.su gerçekleştirilecek olan Geleneksel Doğa, Kültür, Sanat ve Turizm Festivali 13-14-15 Temmuz da farklı etkinliklerle gerçekleşecek.

Festival hakkında açıklamada bulunan Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’ Her yıl gerçekleştirdiğimiz festivalimiz bu yıl daha anlamlı bir hale geldi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarının Samsun’umuza çıkışının 100. Yılı etkinlikleri kapsamında düzenleyeceğimiz festivalimizde sünnet etkinliğimiz devam ediyor. Bafra Devlet Hastanesinde Uzman Hekimler tarafından gerçekleşen operasyonla erkekliğe ilk adımlarını atacak olan yavrularımızın bu mutluluğunu birlikte yasıyoruz. Erkekliğe ilk adımı atacak olan yavrularımızın her türlü ihtiyacı yine belediyemiz tarafından karşılanıyor. Ayrıca yine etkinlik kapsamında Nebiyan ve Kuş Cenneti Gezisi, Bisiklet Gezisi,  15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programına tüm halkımızı davet ediyorum.’’ dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber