Başkan Topaloğlu Yaşlıları unutmadı

Başkan Topaloğlu Yaşlıları unutmadı
04.10.2018
A+
A-

Dünya yaşlılar günü münasebetiyle özel bir bakım evini ziyaret eden, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ,” Bereket büyüklerimizin yanındadır. “Dedi”.

Başkan Topaloğlu,” ilçemizin sevilen simalarından Selahattin Yılmaz ağabeyimizin kaldığı bakım evinde yalnız bırakmadık. Bereket büyüklerimizin yanındadır. Hadis-i Şerif’ini düstur alarak değerli büyüklerimizi her fırsatta zaman buldukça ziyaret ediyoruz”. Biliyoruz ki, bizleri bin bir zahmetlerle büyüten, gözünden sakınan büyüklerimiz saygının ve hürmetin en güzeline layıktır. Devlet olarak sosyal devlet anlayışımızın gereği yaşlılarımızın kimseye muhtaç olmadan yaşayabilmelerini sağlamak görevimizdir.” Dedi.

Bakım evi müdürü Burak Gümüş, nazik ziyaretinden dolayı 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’na teşekkür etti.

Türk Kızılay’ı Samsun Şube Başkanından, Başkan Topaloğlu’na Ziyaret.

Türk Kızılay’ı Samsun Şube Başkanı Habib Demirel ve yönetim kurulu, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nu makamında ziyaret etti.

Türk Kızılay’ı Samsun Şube Başkanı Habib Demirel, yapılan çalışmalar ve yapılması planlanan projeler hakkında 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ile bilgi alıverişinde bulunarak; Belediye Başkanımıza, Türk Kızılay’ının çalışmalarına vermiş olduğu destekler den dolayı teşekkür ederiz. Bundan sonraki çalışmalarımızda da hep yanımızda olacağından eminiz. ”Dedi.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; ”Habib Bey’e ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum. Kızılay’ın toplumda çok büyük bir yeri ve anlamı var. Profesyonel ve başarılı hizmetlerle yardım organizasyonlarının daha da büyüyeceğine inanıyorum. Belediye olarak üzerimize ne düşüyorsa elimizden geldiğince Türk Kızılay’ına destek vermeye çalışacağız. ”Dedi.

Türk Kızılay Samsun Şube Başkanı Habib Demirel Başkan Topaloğlu’na hediye taktim etti.

ÖZEL SPORCULARIN ADRESİ 19 MAYIS

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu 1. Bölge Basketbol Şampiyonası bu yıl 4.kez 19 Mayıs İlçesinde gerçekleşti.

Federasyonun 2018 yılı faaliyet programında yer alan Basketbol 1. Bölge Şampiyonasına 4.kez ev sahipliği yapan 19 Mayıs İlçesindeki yarışmalarda sporcuları yalnız bırakmayan, İlçe Kaymakamı Yavuz Güner, Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Seven, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü M. Serkan Eroğlu, 19 Mayıs Kamp Müdürü Halim Seyhan, Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Can Dağaşan, Samsun İl Temsilcisi Resul Aygün sporculara madalya ve kupaları taktim etti.

Yapılan Şampiyonada alınan sonuçlara göre Akdeniz Bölge Şampiyonu Antalya Zicev, İç Anadolu Bölgesi Şampiyonu Ankara Saray Rehabilitasyon Merkezi, Karadeniz Bölgesi Şampiyonu ise Samsun Zafer İş Okulu oldu.

Şampiyonaya katılan tüm sporcuları tebrik eden 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’ Özel Sporcular denilince artık 19 Mayıs İlçesi akla geliyor. Bizler sizleri misafir etmekten gurur duyuyoruz. Burası sizin eviniz. Bu yıl ilçemizde 4.kez düzenlenen şampiyonaya ev sahipliği yapmaktan mutluyuz. Düzenlenen tüm etkinliklerde bu çocuklarımızın elde ettiği başarılar bizleri, devletimizin büyüklerini ve onların ailelerini çok mutlu ediyor. Bu başarıların artarak devam etmesini diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber