Başkan Topaloğlu öğrencilerle kitap okudu

Başkan Topaloğlu öğrencilerle kitap okudu
08.02.2019
A+
A-

Samsun için okuma vakti projesi etkinlikleri kapsamında, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, 19 Mayıs İlçe Atatürk Ortaokulu öğrencileri ile beraber makamında kitap okudu.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu İl Milli Eğitim müdürlüğümüzde başlatılan Samsun için okuma vakti projesi etkinliği hem kitap okuma eksikliğimizi gidermek hem de her yaştan vatandaşımızı kitap okumaya teşvik etmek için önemli bir proje, bu projede emeği geçen herkese çok teşekkür ederim”. Dedi.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu,” Kitap okumanın özellikle çocuklarımızın kişisel gelişimine önemli katkıları vardır. Kitap okumak fikir yapısını, hayal dünyasını geliştirir, sözcük darağacını artırarak birikim kazandırır. Onlarla birlikte biz büyüklerde kitap okumalı bu sayede çocuklarımızı kitap okumaya teşvik etmeliyiz” dedi.

19 Mayıs Belediyesi’nden Kan Bağışı ve Kök Hücre Kampanyasına Destek

Türk Kızılay’ı Samsun Şubesi İl Sekreteri Ahmet Ali Bulut, Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Serdar Bayram ve 19 Mayıs Temsilcisi Bayram İşbilir, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nu makamında ziyaret ederek, kan bağışı ve kök hücre kampanyası hakkında bilgi verdi.

Türk Kızılay’ının büyük bir başarı ile sürdürdüğü kan bağışı ve kök hücre çalışmalarına bir destek de 19 Mayıs Belediyesi’nden geldi. Belediye çalışanları kan bağışı ve kök hücre konusunda bağışta bulundu.

Türk Kızılay’ı Samsun Şubesi İl Sekreteri Ahmet Ali Bulut ,“Kan bağışının hem kendinize, hem de insanlığa büyük katkısı var. Yani sizlerden alınan bir ünite kan, üç hastaya hayat oluyor. Ayrıca Sağlık Bakanlığı ile ortak bir çalışma yaparak, TÜRKÖK Projesiyle kök hücre bağışını da başlattık. Bu anlamda da yılda birçok donöre ulaşmaya çalışıyoruz” dedi.

Türk Kızılay’ının çok önemli faaliyetlere imza attığını belirten, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu Türk Kızılay’ının daima destekçisi olacaklarını belirterek bu gün başkalarının yarın bizim kan veya kök hücre ihtiyacımız olur. Bu anlamda farkındalık oluşturmanın doğru olacağı kanaatindeyim. Bu en büyük insanı görev diye düşünüyorum. Tüm vatandaşlarımızı bu konunda hassas olmaya davet ediyorum. Bu gün burada bağışta bulunan personelime ve herkese bu anlamda teşekkür ediyorum dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber