Başkan Togar Diş Hekimlerinin Gününü Kutladı

18 – 24 Kasım Ağız, Diş Sağlığı Haftası ve 22 Kasım Diş Hekimleri Günü dolayısı ile Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ilçede hizmet veren Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Tekkeköy polikliniğinde görev yapan diş hekimlerini ziyaret ederek çalışanların Diş Hekimleri Gününü kutladı.

22.11.2016
A+
A-

18 – 24 Kasım Ağız, Diş Sağlığı Haftası ve 22 Kasım Diş Hekimleri Günü dolayısı ile Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ilçede hizmet veren Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Tekkeköy polikliniğinde görev yapan diş hekimlerini ziyaret ederek çalışanların Diş Hekimleri Gününü kutladı.
Ağız ve diş sağlığı hastanesinin ilçede hizmet vermesi noktasında büyük gayret sarf ettiklerini ifade eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ‘‘Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Tekkeköy polikliniğinin ilçemizde hizmet vermesi için her türlü resmi prosedürleri ve çalışmaları kısa sürede tamamlayarak 30 mart yerel seçimlerinin hemen ardından bu sağlık hizmetinin bölgede çalışmasını sağladık. İlçemizde böyle bir sağlık hizmetinin verilmesi Tekkeköy için büyük bir kazançtır.

Vatandaşlarımız bu poliklinik hizmet vermeden önce Samsun’a gitmek zorunda kalıyorlardı. Bazen günlerce sıra bekliyorlardı. Şimdi ilçemizde diş polikliniğinin hizmet vermesiyle tüm ağız ve diş sağlığı işlemlerini burada kısa sürede hallediyorlar. Ağız ve diş sağlığı insan hayatında çok önemli olduğunu unutmamalıyız. Sağlıklı bir yaşam ağız ve diş sağlığıyla başlar. Bu nedenle Ağız ve diş sağlığını bozan faktörler vücut sağlığını da etkilemektedir. Özellikle anne ve babalar çocuklarına dişlerini fırçalamaları konusunda alışkanlık edinmelerini sağlamalılar.

18 – 24 Kasım Ağız, Diş Sağlığı Haftası ve 22 Kasım Diş Hekimleri Günü dolayısı ile İlçemizde hizmet veren Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Tekkeköy polikliniğini ziyaret ederek burada görev yapan diş hekimlerinin ve personelin Ağız, Diş Sağlığı Haftası ve Diş Hekimleri Gününü kutladık. Ayrıca ülkemizin dört bir yanında görev yapan tüm diş hekimlerimizin de Diş hekimleri günü kutlu olsun’’ şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber