Başkan Togar, çalışmaları denetledi

Başkan Togar, çalışmaları denetledi
29.08.2018
A+
A-

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Başkan Yardımcıları ve sahadan sorumlu birim amirleri ile ilçenin dört bir yanında devam eden ve yapımı süren çalışmaları yerinde inceledi.

Adeta şantiyeye dönen Tekkeköy’ün tüm mahallelerinde Tekkeköy Belediyesi ekipleri farklı alanlarda çalışmalar yürütmeye devem ediyor.

İlçenin farklı mahallelerinde tamamlanan ve devam eden çalışmaları yerinde tespit eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Kısa sürede ilçemizde önemli gelişmelere imza attık. Birçok önemli gelişmenin yanında özellikle yol konusunda Tekkeköy’e çağ atlattık” dedi.

Tekkeköy’ün Ulaşım Konforu Arttı

İlçedeki yolların konforunun arttığına dikkat çeken Başkan Togar, “Tekkeköy’ün her köşesine ulaşım ağına büyük yatırımlar yaptık. Dört senede neredeyse tüm yollarımızı elden geçirerek yeniledik. Bunun yanında yen imar yolları açtık. Yollarımızda bölgenin yapısına göre farklı malzemeler kullanarak standartların üzerinde bir konuma getirdik. Mesafeleri kısalttık” dedi.

Her Bölgede Farklı Bir Çalışma

Farklı malzemelerinin yol yapımında tercih edildiğini söyleyen Togar, “Tekkeköy’ün her bölgesi kendine has özelliklere sahip. Bizlerde bölgelere göre farklı malzemelerle yollarımızı kapladık. Beton, sıcak asfalt, a tipi asfalt, taş parke gibi farklı malzemeleri yerine göre kullanarak herkesin takdirini kazanan çalışmalara imza attık. Gerçek manada dört yıl gibi kısa bir sürede elli yıllık hizmetle ilçemizi buluşturduk. Tesislerden yollara, komplekslerden parklara ilçemizi herkesin özlediği hizmetlerle bütünleştirdik. Tekkeköy tarihinin en büyük ve en köklü hizmet atağını yaşadı. Bu hizmet atağımıza ve çalışmalarımıza aralıksız devam ederek çıtayı daha da üst seviyelere taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber