Başkan Togar: Bayramlar huzurun ve bereketin müjdecisidir

04.07.2016
A+
A-

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Togar mesajında, Ramazan bayramının ilçeye, ülkeye, İslam alemine ve tüm Dünyaya barış, huzur ve kardeşlik getirmesini diledi.
Rahmet, bereket ve manevi güzelliklerin en üst seviyede yaşandığı on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayını idrak edip, sevgi, saygı ve kardeşlik duygularını pekiştiren, yardımlaşma ve dayanışmanın yoğun olarak yaşandığı, dargınların barıştığı bir Ramazan Bayramı’na daha erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar. “Bayramlar hoşgörü, yardımlaşma, paylaşma ve dayanışma gibi toplumsal hayatımızı anlamlandıran milli ve dini duyguların, inançların, geleneklerin uygulanarak gelecek kuşaklara aktarıldığı, millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği mübarek günlerdir.

 

Bu önemli günleri, kardeşlik ve dayanışmayı güçlendirmek, küslükleri ortadan kaldırmak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Ayrıca çevremizdekiler ve ihtiyaç sahipleri ile kucaklaşıp onlara yardım etmeliyi de unutmamalıyız.

 

Bayramları güzel ve özel yapan paylaşım ve yardımlaşma duygularının artmasıdır. Ramazan ayını uğurlamanın hüznü ile bayrama kavuşmanın huzuru ve mutluluğu içinde tüm hemşehrilerimin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, bu güzel bayram coşkusunun tüm insanlığa barış, huzur, refah ve hayırlara vesile olmasını cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.

 

Belediyemizde bayramlaşma bayramın birinci günü saat 16:00’da Tekkeköy Meydanında yapılacaktır. Tüm hemşehrilerimi bayramda kucaklaşmaya, bir ve beraber olmaya davet ediyor ” dedi.

1 (6)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber