Başkan Taşçı’nın ‘2017’ Hedefi! Atakum Zirveye Çıkacak

Başkan Taşçı, 2017 yılında Atakumluların büyük projelerle buluşacak…

29.12.2016
A+
A-
2015 ve 2016 yıllarında yakaladıkları başarılı çalışma temposunu 2017 yılında iki katına çıkartmaya hazırlandıklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum İlçesi, 2017 yılında çalışmalar ve projeler noktasında zirveyi yaşayacak” dedi.
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 2016 yılında önemli projeler ve kapsamlı çalışmalar ile Atakum İlçesinde değişim ve gelişim sürecini hızlandırdıklarını kaydederek, 2017 yılının ise projeler noktasında zirve yılı olacağını ifade etti. 2015 ve 2016 yıllarının başarılı bir çalışma programı ile geride kaldığını kaydeden Başkan Taşçı, 2017 yılında Atakumluların büyük projelerle buluşacağını söyledi.
baskan-tascinin-2017-hedefi-atakum-zirveye-cikacak
Atakum Belediyesinde göreve geldiği günden itibaren ilçenin değişimi ve gelişimi için çalıştıklarını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, geride bırakmaya hazırlandığımız 2016 yılının bu noktada önemli bir sene olduğunu ifade etti. Atakum İlçesinin Türkiye’de parlayan bir yıldız konumunda olduğuna dikkat çeken Başkan Taşçı, “Atakum Belediyesi olarak, geride bırakmaya hazırlandığımız 2016 yılını son derece verimli değerlendirdik. İlçemizdeki öncelikli eksikliklerin giderilmesini ilk hedef olarak belirledik ve bu doğrultuda ciddi ve kapsamlı bir çalışma programı ile hareket ettik. Görev sürecimizdeki ilk 2,5 yıla bakıldığında 2015 ve 2016 yıllarında 26 projeyi tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. 55’de 55 proje sözümüz kapsamında tamamlanan bu 26 projenin yanı sıra, ekstra olarak 22 projeyi tamamlayarak halkımızla buluşturduk. Şu an yapımına başlanıp devam eden 14 projemiz bulunuyor. Her biri ilçemizin gelişimine katkı sağlayan bu projeler ile başarılı bir süreci geride bıraktık” dedi.
Atakum İlçesinde 2017 yılının projeler noktasında zirve yılı olacağını kaydeden Başkan Taşçı, “İlçemizin önemli eksikliklerinden birisi devlet sağlık hizmetlerinden vatandaşlarımızın faydalanamıyor olmasıydı. 2017 yılında Eğitim ve Araştırma Hastanesi EK Hizmet Binası hizmet vermeye başlıyor. Aynı şekilde Atakum Belediyesi Osmanlı Hamamları projesi de 2017 yılında halkımızın hizmetinde olacak. Yeni Mahalle Çocuk Oyun Alanı, Kapalı Pazar Yeri ve Spor Tesisini de 2017 yılında halkımızla buluşturacağız. Bu doğrultuda yapımı devam eden önemli projelerimize ek olarak yapımına 2017 yılında başlayacağımız projelerimiz de çok konuşulacak. Planlaması ve proje hazırlıkları biten 14 büyük projemiz var. Hızlı bir şekilde çalışıyoruz ve ilçemizi geleceğe hazırlıyoruz. Elde edilen başarının temelinde ise kesinlikle halkımızla birlik ve beraberlik içerisinde oluşumuz var. İlçenin eksiklerinin tespiti, bu eksiklerin giderilmesi, projelerin hazırlanması ve gerçekleştirilmesinin her aşamasında vatandaşlarımızdan fikir alıyoruz. Bu fikirler doğrultusunda çalışmalarımıza yön veriyoruz” diye konuştu.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber