Başkan Taşçı’dan hizmet turu

Başkan Taşçı’dan hizmet turu
11.09.2018
A+
A-

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, çalışmaları devam eden Atakum Kent meydanı, Lozan Cadde Çarşı, Atakum Kent Ormanı Piknik Alanı ve AtakumAfanlı Rekreasyon Projelerini yerinde inceledi. Daha da yaşanılabilir bir Atakum için çalıştıklarını kaydeden Başkan Taşçı, “Her alanda öncü, marka bir kent için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Atakum Belediyesi olarak ilçenin 56 mahallesinin tamamında kapsamlı çalışmalarını sürdürmeye devam ettiklerini ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “İlçemizin önemli eksiklerini, 4 buçuk yıllık görev sürecimizde hayata geçirdiğimiz 87 proje ile giderdik. Yapımı devam eden projelerimize de hızlı bir çalışma temposuyla devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

ÖRNEK OLACAK PROJELER
Çalışmaları devam eden Atakum Kent Meydanı alanında incelemelerde bulunan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, projenin son durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlediğini ifade eden Başkan Taşçı, ”Atakum gibi önemli bir yaşam merkezinde, bir kent meydanı olmayışı ciddi bir eksiklikti. Bu önemli eksikliği gidermek için ilçemize Türkiye’nin en güzel kent meydanlarından birini kazandırıyoruz. Öte yandan İlçemize önemli bir piknik alanı da kazandırıyoruz. Kurumumuza tahsisli 17 hektarlık kent ormanına, tamamı kendi üretimimiz olan ahşap piknik masaları ekledik. Tamamı doğal ahşaptan kafeterya, mescit ve çocuk oyun gruplarıyla birlikte doğanın dokusunu bozmadan, titizlik içerisinde sürdürdüğümüz çalışmalarda sona yaklaştık. Çok yakında vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacak” diye konuştu.

EKSİKLER GİDERİLİYOR
Atakum’daki yeşil alanları artırmaya yönelik önemli bir gayret içerisinde olduklarını kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “İlçemiz nüfusu hızla artan, hızlı gelişen büyüyen bir yapıya sahip. Artan nüfusun ihtiyaçlarına cevap verebilecek yaşam alanlarını hızlı bir şekilde ilçemize kazandırıyoruz. Bu anlamda 13 dönümlük alan üzerinde Afanlı Deresi Rekreasyon projemizi gerçekleştiriyoruz. Derenin iki yakasına toplamda 450 adet ağaç fidanı dikerek vatandaşlarımızın yeşillikler içerisinde güzel vakit geçirmesini amaçladık. Alana inşa ettiğimiz kafeterya, yerleştirdiğimiz 30 adet kamelya, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolu ve ahşap köprülerle, Atakum’un cazibe merkezi olacağına inanıyorum. İlçemizin bir diğer önemli eksikliği olan çarşı ihtiyacını da Lozan Caddesinde yapımını sürdürdüğümüz Cadde Çarşı projesiyle gideriyoruz. Lozan Caddesi, çalışmalarımızı tamamladığımızda Türkiye’nin en prestijli caddelerinden biri olacak. Atakum Belediyesi olarak ilçemizde yaşam kalitesini artıracak kapsamlı projelerimizle çalışmalarımıza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber