Başkan Taşçı’dan bayram ziyaretleri

Başkan Taşçı’dan bayram ziyaretleri
25.08.2018
A+
A-

Gerçekleştirdiği ziyaretlerle Atakumlularla bayramlaşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Kurban Bayramının dördüncü gününde Cumhuriyet, Esenevler ve Denizevleri Mahalleleri sakinleri ile esnafını ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Kurban Bayramı boyunca gerçekleştirdiği ziyaretlerle Atakumluların bayramını kutlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, vatandaşlarımızla kucaklaşmamıza vesile olan Kurban Bayramını hemşerilerimizle bir arada geçiriyoruz. Çaldığımız her kapıda beni ailelerinin bir ferdi gibi karşılayan Atakumlu hemşerilerime teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Atakum ilçesinde sağlanan birlik ve beraberlik ortamının her geçen gün artarak devam ettiğini ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde yediden yetmişe Atakumlu hemşerilerimizle bayramlaşıyoruz. Bayramın birleştirici gücünü ve maneviyatını Atakumlu vatandaşlarımızla birlikte yaşıyoruz. Bir araya geldiğimiz vatandaşlarımızın talep, öneri ve şikayetlerini dinleyip birçoğunu anında gerçekleştirdiğimiz temaslarla çözüme kavuşturuyoruz. Bu anlamda Atakumlu vatandaşlarımızla bir araya gelmeyi ve onlarla fikir alışverişi yapmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Atakum’da sağladığımız birlik ve beraberlik ortamı her geçen gün daha da kuvvetleniyor. Birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, vatandaşlarımızla kucaklaşmamıza vesile olan Kurban Bayramını hemşerilerimizle bir arada geçiriyoruz. Çaldığımız her kapıda beni ailelerinin bir ferdi gibi karşılayan Atakumlu hemşerilerime teşekkür ediyorum. Ülke olarak birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemden geçiyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin inşallah” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.