Başkan Taşçı’dan bayram ziyaretleri

Başkan Taşçı’dan bayram ziyaretleri
24.08.2018
A+
A-

Kurban Bayramı boyunca gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleriyle Atakumluların bayramlarını kutlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Kurban Bayramını paylaşarak, kucaklaşarak, birlik ve beraberlik içerisinde geçiriyoruz” dedi.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlarla bayramlaşarak talep ve önerilerini dinleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Bayramı Atakumlu hemşerilerimle birlikte geçirmekten büyük mutluluk duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde Atakumlu vatandaşlarla ve esnafla bayramlaşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Ailem gibi gördüğüm Atakumlu vatandaşlarımla bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Kurban Bayramını, hemşerilerimizle vakit geçirebilmek için önemli bir fırsat olarak görüyor ve bayram boyunca gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle büyüklerimizin ellerini öpüyor, halkımızla kucaklaşıyoruz. Bu anlamda bayramı en güzel şekliyle yaşayabilmek adına milletçe kucaklaşıp, paylaştıkça daha da güzelleşen bir kurban bayramı geçiriyoruz. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın ve İslam aleminin Kurban Bayramını kutluyor, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin inşallah” diye konuştu.

Atakumlu vatandaşların kendisine gösterdiği ilgi ve güler yüzünden güç aldığını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Gerek esnafımız, gerekse Atakum sakini vatandaşlarımızın gösterdiği yakın ilgi ve alaka için kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Atakum Belediyesi olarak gücümüzü Atakumlu vatandaşlarımızdan alıyor, bu güç ve enerji ile mesai kavramı gözetmeksizin gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Yaptığımız ziyaretlerde vatandaşlarımızın talep ve önerilerini birinci ağızdan dinliyorum. Karadeniz’in parlayan yıldızı olan, sürekli gelişen ve değişen Atakum’un, Türkiye’nin sayılı marka kentleri arasındaki yerini sağlamlaştırmak ve daha da ileriye taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Hayalimizdeki Atakum için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” şeklinde konuştu.

Kurban Bayramını, gerçekleştirdiği ziyaretlerle Atakumlularla kucaklaşarak geçiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Bayram boyunca gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle vatandaşlarımızla kucaklaşmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

Atakumlu vatandaşları ailesi olarak gördüğünü dile getiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Çatalçam ve Taflan mahallelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde, “Bayramları, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendiren, ailemizle kucaklaştığımız önemli bir fırsat olarak görüyorum” ifadelerini kullandı.

Çatalçam ve Taflan mahalleleri sakinleri ve esnafını ziyaret ederek bayramlarını kutlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Kurban Bayramı boyunca ilçemiz esnafı ve sakinlerini ziyaret ederek vatandaşlarımızla bayramlaşıyoruz. Çaldığımız her kapı, adım attığımız her işyerinde bize gösterilen ilgiden dolayı ailem olarak gördüğüm Atakumlu hemşerilerime teşekkürlerimi sunuyorum. Bayramların birlikte güzel olduğunu yaklaşık 4 buçuk yıldır Atakumlu hemşerilerimizle birlikte yaşıyoruz. Çat kapı ziyaret ettiğimiz evlerde hem bayram gereği kucaklaşıyor, hem de vatandaşlarımızın fikir talep ve önerilerini dinliyoruz” diye konuştu.

Atakum’da bayramın maneviyatını ve birleştirici gücünü en güzel şekilde yaşadıklarını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Bayram boyunca gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle vatandaşlarımızla kucaklaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bayramları, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendiren, ailemizle kucaklaştığımız önemli bir fırsat olarak görüyorum. Bu düşünceden hareketle tüm hemşerilerime ulaşmaya ve onlarla kucaklaşmaya çalışıyorum. 4 günlük bayram süresince bir araya gelemediğim tüm hemşerilerimin Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Rabbim en çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” şeklinde konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.