Başkan Taşçı’dan 2017 mesajı; ‘Birlik ve beraberlik içerisinde..’

Birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir yıl geçirmeyi…

31.12.2016
A+
A-
Yeni yıl kutlama mesajı yayımlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 2017 yılından umutlu olduğunu belirterek, “2016 yılında çok üzüldük ama 2017 yılından umutluyum. Birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir yıl geçirmeyi diliyorum” dedi.
2016 yılının Türkiye ve dünya için üzüntülerle dolu geçtiğini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 2017 yılına dair büyük umutlar içerisinde olduklarını belirterek, “Ülkemiz 2016 yılında ciddi sıkıntılar, üzüntüler yaşadı. Yaşanan terör saldırıları, hainlerin darbe girişimi başta olmak üzere yaşanan sorunlar karşısında milletçe dik durduk. Ama bu dik duruş, üzülmediğimiz ya da canımız yanmadığı anlamına gelmiyor. Güzel ülkemizi hedef alan iç ve dış mihraplara karşı birlik ve beraberlik içerisinde olarak her zamankinden daha sıkı kucaklaştık. İnanıyorum bu güçlü birlik ve beraberliğimiz 2017 yılında daha da güçlenecek. Hainlere fırsat vermeyeceğiz. Kimsenin ülkemiz ve milletimiz üzerinde haince kurduğu hayallerini gerçekleştirmesine müsaade etmeyeceğiz. Bu anlamda 2017 yılına dair büyük umutlarımız var. Allah birliğimizi ve beraberliğimiz daim eylesin, yeni yılda gücümüze güç katsın inşallah” diye konuştu.
Atakum İlçesi adına 2016 yılının önemli hizmetler ve projelerle dolu geçtiğini kaydeden Başkan Taşçı, “İlçemizde 2016 yılını hizmetler ve projeler noktasında dolu dolu geçirdik. Rutin belediyecilik çalışmalarımızda yakaladığımız başarıyı, sosyal belediyecilik alanındaki çalışmalarımıza da yansıttık. Ardı ardına hayata geçen projelerimizle, sosyal, kültürel, sportif ve istihdama dayalı onlarca önemli işe imza attık. 2017 yılı planlarımızı tamamladık. 2017 yılında, 2016 yılının misli bir performans ortaya koyacağız. Bir çok önemli projemizin, Atakumlu hemşerilerimizle buluşması da yine 2017 yılında olacak. İlçemizin, Türkiye’nin yıldızı olması adına dur durak demeden çalışacağız. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi vatandaşlarımızla ortak akıl doğrultusunda çalışacağız. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin yeni yılını kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.