Başkan Taşçı, esnafla buluştu

Başkan Taşçı, esnafla buluştu
11.08.2018
A+
A-

Yenimahalle Atakent esnafıyla, düzenlenen kahvaltı programında bir araya gelen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Hemşerilerimizin fikirlerini önemsiyoruz. İlçemizle buluşturacağımız her proje, hemşerilerimizin talep ve önerilerine göre belirleniyor ve şekilleniyor” dedi.

Atakum Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Yıldırım’ın organize ettiği kahvaltı programında, Atakumlularla her fırsatta bir araya gelerek fikir talep ve önerilerini dinlediklerini ve çalışmalarını vatandaşların isteklerine göre şekillendirdiklerini ifade eden Başkan Taşçı, “Atakum’un geleceğini planlarken hemşerilerimizin isteklerini her zaman ön planda tutuyoruz. Atakum’da ‘Ben yaptım oldu’ anlayışına yer yok” ifadelerini kullandı.

ATAKUMLULAR YÖNETİMDE SÖZ SAHİBİ

Atakum Belediyesi olarak 4 yıllık görev süreçleri boyunca Atakum’a rekor düzeyde yatırımlar kazandırdıklarını kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Göreve geldiğimiz günden bugüne gerek ekonomik, sportif, sosyal projeler, gerekse sağlık, turizm ve ulaşım yatırımlarıyla Atakum’u yeni nesillere en güzel şekilde bırakabilmek için çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza daha da yaşanılabilir bir kent sunabilmek adına gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda her zaman vatandaşlarımızı dinliyor, onların isteklerine göre hareket ediyoruz. Bu anlamda vatandaşlarımızla sık sık bir araya gelerek yönetimde söz sahibi olmalarını sağlıyoruz. Atakum’un geleceğini planlarken hemşerilerimizin isteklerini her zaman ön olanda tutuyoruz. Atakum’da ‘Ben yaptım oldu’ anlayışına yer yok” şeklinde konuştu.

DURMAK YOK ÇALIŞMAYA DEVAM

Atakum Belediyesi olarak planlama aşamasında olan birçok proje için ilk kazmayı vurmaya hazırlandıklarını ifade eden Başkan Taşçı, “İlçemizin öncelikli eksiklerini tamamlama noktasında gerçekleştirdiğimiz çalışmalar hızla devam ediyor. Bugüne kadar vatandaşlarımızla buluşturduğumuz 80’i aşkın projeye ek olarak, birçok projemiz için de ilk kazmayı vurmaya hazırlanıyoruz. Atakum Belediyesi olarak vatandaşlarımızın daha da yaşanılabilir bir kentte yaşayabilmesi adına dur durak demeden çalışmaya devam ediyoruz. Hayalimizdeki şehir Atakum için, durmak yok çalışmaya devam diyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber