Başkan Taşçı: Birlik ve beraberliğimiz daim olsun

Başkan Taşçı: Birlik ve beraberliğimiz daim olsun
11.06.2018
A+
A-

Atakum Belediyesi tarafından Sultan Camii önünde kurulan sofralarda oruçlarını açan Atakumlular, iftarın ardından gerçekleştirilen Kadir Gecesi Özel programında dualarla şehitleri andı.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Geleneksel Mahalle İftarları kapsamında Sultan Camii önünde kurulan iftar sofrasında Atakumlularla birlikte iftar yaptı. İftar buluşmasının ardından Sultan Camiinde gerçekleştirilen Kadir Gecesi Özel Programı’nda, vatan müdafası için canlarını feda eden şehitler dualarla anıldı.

Ramazan ayı boyunca gerçekleştirdikleri iftar buluşmaları ile on bir ayın sultanı Ramazan’ı en güzel şekilde yaşadıklarını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Peygamber Efendimizin ifadeleriyle başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu da cehennemden kurtuluş olan mübarek Ramazan ayını, ilçemizde gerçekleştirdiğimiz çeşitli etkinlikler ve iftar programlarıyla en güzel şekilde yaşıyoruz. Her akşam farklı bir mahallemizde kurduğumuz sofralarda Atakumlu hemşerilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde oruçlarımızı açıyor, iftar ve sahur vakitleri arasında Ramazan Sokağımızda gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle çocuklarımıza Ramazan ayını sevdirirken, büyüklerimize de eski Ramazanları yaşatıyoruz. Bugün de hep birlikte idrak ettiğimiz, bin aydan daha hayırlı gece olan Kadir Gecesinin ülkemize, milletimize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

İftar programının ardından Sultan Camiinde gerçekleştirilen Kadir Gecesi Özel Programı’na katılan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve Atakumlular, okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ve ilahiler ile Kadir Gecesinin maneviyatını yaşadı. Program sonunda vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Başkan Taşçı, programa katılanlara lokum ve gül suyu ikram etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber