Sarıcaoğlu: Rehberimiz Vatandaşımız

Sarıcaoğlu: Rehberimiz Vatandaşımız
31.07.2018
A+
A-

Kavak genelinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlar ile sohbet eden Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, vatandaşların önerilerini alarak çalışmalarına yön veriyor.

Her zaman vatandaşların önerilerini dikkate aldıklarını vurgulayan Başkan Sarıcaoğlu, “İlçemizde yapılan her projede vatandaşlarımızın imzası mutlaka olmalı. Onların görüş ve önerileri bizler için her zaman değerlidir” dedi.

Kavak’ta ortak akıl ile çalışarak projelere yön verdiklerini belirten Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “İstişare etmek sünnettir. Biz de İlçede projelerimizi vatandaşlarımız ile istişare ederek ve hemen her kesimden insanımızın fikirlerini alarak kendimize yön veriyoruz. Bu sayede hem vatandaşlarımız yapılan çalışmadan memnun kalıyor hem de belediyemizin imkanlarını nokta atışı ile kullanarak gereksiz harcamayı önlüyoruz. Milletimizin duasını almak onları mutlu görmek bizim en büyük zenginliğimiz” diye konuştu.

VATANDAŞIN YÜZÜ GÜLÜYOR

Yapılan her çalışmayı yerinde inceleyerek vatandaşlar ile iç içe olan Başkan Sarıcaoğlu, hizmet noktasında vatandaşlara her an yardımına koşmanın ve onlarla iç içe olmanın kendisini mutlu ettiğini belirterek “Kavak’ın 6’sı merkez toplam 91 mahallesi bulunmakta. Bu mahallelerin hepsine aynı anda hizmet götürmemiz elbette mümkün değil. O nedenle muhtarlarımız ile sık sık bir araya gelerek yapılan çalışmalarımızın zamanını ve türünü kendileri ile istişare ederek mahallelerimize sırası ile hizmetimizi götürüyoruz. Muhtarlarımız ile bu uyumlu çalışmamız vatandaşlarımızın da yüzünü güldürüyor” dedi.

Başkan Sarıcaoğlu Güneyce mahallesinde yapılan çalışmaları inceledikten sonra mahalle sakinleri ile sohbet etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber