Başkan Sarıcaoğlu Bölgede İlki Yaptı

Başkan Sarıcaoğlu Bölgede İlki Yaptı
05.02.2019
A+
A-

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, bölgede şirket işçileri için toplu sözleşme imzalayan ilk ilçe başkanı oldu.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Belediye İş Sendikası ile imzaladığı toplu sözleşme ile bölgede şirket işçileriyle toplu sözleşme yapan ilk ilçe başkanı oldu. Belediyle İş Sendikası Samsun şube Başkanı İlyas Yiğit, “ Başkanımız yaptığı bu anlaşma ile bölgede ilçe belediyeleri arasında bir ilki yaptı” derken Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ’da “ İşçimin mutluluğu halkıma daha kalite hizmet olarak yansıyacak “ diye konuştu.

Kavak Belediyesi Güven Gölet’i Sosyal Tesislerinde Belediye İş Sendikası ile yapılan Toplu İş Sözleşmesi imza töreninde konuşan Başkan İbrahim Sarıcaoğlu, Belediyenin imkânları ölçüsünde çalışanlarına verilebilecek en iyi ücreti verdiklerini söyledi.

2014’te göreve geldiklerinde hizmet anlamında çok geride olan ilçede çalışanları ile kenetlenerek AK Belediyecilik anlayışı ile beş yılda ilçeyi adeta hizmete boğduklarını anlatan Sarıcaoğlu,” Bu zaman içinde bir ekip olarak tüm çalışanlarımızla halkımıza neyi söz verdiysek yerine getirdik. Yaptığımız hizmetlerden dolayı her yıl bir kurum tarafından ödüle layık görüldük. Kavak’ın gelişimi için, halkımızın refahı için gece gündüz demeden çalıştık.” diye konuştu.

İlçeye modern bir Belediye Hizmet binası yanında 14 parka ulaştık. Yüzlerce kişinin ağırlanabileceği sosyal tesisler,2 halı saha, dere ıslahları yanında ilçede 250 bin metrekare parke çalışması ile girmedik sokak bırakmadıklarını anlatan Başkan Sarıcaoğlu, şöyle devam etti:

BİZ YATMADIK ÇALIŞTIK EMEK VERDİK

” Tüm bunlar dışında Atık Su Arıtma tesisi, 2 tane modern düğün salonu, 14 araçlık yeni araç filosu, Öğrenci Yurdu ve geliştirdiğimiz proje ile ilçenin 50 yıllık içme suyu sorununu çözdük. Doğalgazı getirdik. Kampüs Cezaevini getirdik. Bunlar gibi onlarca projeye hayat verdik 5 yılda 526 milyon liralık yatırım kazandırdık. Yatmadık, emek verdik. Bu güzel hizmetleri personelimle birlikte yaptık. Daha güzellerini de hep birlikte yapacağız. Yeni dönem için de çok güzel projelerimiz var onları da önümüzdeki günlerde açıklayacağız.”

Daha sonra söz alan Belediye İş Sendikası Samsun Şube Başkanı İlyas Yiğit’te Başkan Sarıcaoğlu’nu işçi hakları konusunda gösterdiği duyarlılık nedeniyle kutladığı konuşmasında şunları söyledi:

“Kavak’ta işçisiyle kenetlenen Belediye Başkanımız ilçesine birçok alanda adeta bir değişim yaşatmış. Yapılan tüm bu güzel projelerde işçilerimizin emeğini ve alın teri var. Bizim sendika olarak bir siyasi bağımız yok. Bizim bağımız işçisinin derdi ile dertlenen, emeğe bakışı doğru olan başkana destek vermektir. Neticelenen bu toplu iş sözleşmesi ilk olması nedeniyle işçimiz lehine ciddi kazanımlar elde edilmiştir. Bu anlaşmanın en önemli yanı da bölgede şirket işçileri ile ilçe bazında imzalanan ilk toplu sözleşme olmasıdır”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber