Başkan Sandıkçı gençlerin sorularını cevapladı

Başkan Sandıkçı gençlerin sorularını cevapladı
02.12.2021
A+
A-

Başkan İbrahim Sandıkçı, Canik Türk Telekom Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin sorularını cevaplandırdı.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’nın Canik Belediyesi’nin Youtube kanalında vatandaşın yönelttiği soruları yanıtladığı ‘Başkana Soru-Yorum’ adlı program bu hafta Canik Türk Telekom Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşti. Başkan İbrahim Sandıkçı, moderatörlüğünü Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar’ın üstlendiği programda öğrencilerin sorularını yanıtladı. Yaklaşık bir buçuk saat süren programda eğitimden sosyal hayata, ekonomiden sanata kadar çok farklı konular yer aldı.

“GENÇLERLE BİR ARAYA GELMEK ÇOK GÜZEL”

Program vesilesiyle gençlerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, öğrencilerin diledikleri konuda soru sorabileceklerini ifade etti. Gelecekte bu makamlarda sizler bulunacaksınız” diyen Başkan İbrahim Sandıkçı, gençlerden çok şey beklediğini ifade etti. Başkan Sandıkçı, “Bu gençlik dünyaya yön verecek nesildir. Sadece milletimiz değil tüm dünya sizden çok şey bekliyor” diye konuştu.

“BAŞKANA SORU-YORUM PROGRAMI NASIL BAŞLADI?”

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Başkana Soru-Yorum programına nasıl başlama kararı aldınız?” sorusunu şu şekilde cevapladı: “Sizlerle kısa sürede daha iyi iletişim kurmak için bu programı başlattık. Sizlerle daha iyi diyalog kurarak etkileşim halinde olmayı amaçladık. İnsanlara hizmet etmek için buradayız. Bu dijital ortamı kullanarak onlara daha kolay ulaşabileceğimizi düşündük. Ve böyle bir program yapmaya karar verdik.”

“EN İYİ OLMAYA ÇALIŞIN”

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, 11 ve 12’inci sınıf öğrencilerinin katıldığı programda onlara başarılı olmaları konusunda önemli tavsiyelerde bulundu. Gençlerle ilgili çalışmalara çok önem verdiklerini belirten Başkan Sandıkçı, öğrencilere Canik Belediyesi’nde kendi branşlarında staj yapma imkânı bulabileceklerini ifade etti. Başarılı olmak için çok çalışmak gerektiğini hatırlatan Başkan İbrahim Sandıkçı, “Sosyal medyada harcayacağınız zamanı kendinizi yetiştirmek için harcayın. Alanınızda en iyi olmaya gayret edin” diyerek konuşmasını sonlandırdı. Program sonunda öğrencilere çekilişle hediye takdim eden Başkan İbrahim Sandıkçı, birlikte fotoğraf çektirerek tüm katılımcılara gösterdikleri yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Öğrencilerin eğitim, siyaset, ekonomi, kültür, sanat gibi pek çok konuda soru yönelttiği “Başkana Soru-Yorum” adlı program Pazar günü saat 10.00’da Canik Belediyesi’nin Youtube kanalında yayına giriyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber