Başkan Şahin’den personele çok önemli mesajlar

Başkan Şahin’den personele çok önemli mesajlar
31.12.2018
A+
A-

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, yılın son gününde ziyaret ettiği SAMULAŞ’ta personelin yeni yılını kutladı, çok önemli mesajlar verdi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, SAMULAŞ A.Ş.’yi ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fikret Vatansever’in de katıldığı ziyarette Başkan Zihni Şahin, “Samsun için her hizmeti çalışma arkadaşlarımızla yapıyoruz. Sağolsun Samsun bizi bağrına bastı” dedi.

NE YAPTIYSAK SİZLERLE YAPTIK

SAMULAŞ Yönetim Kurulu üyesi Kadir Gürkan ile birlikte kurumun 1 yılının değerlendirmesini yapan Başkan Zihni Şahin, “Samsunumuza elimizden geldiğince hep birlikte hizmet etmeye çalıştık. Biz belediye başkanı olarak öndeydik ama ne yapılmışsa hepsini bütün çalışma arkadaşlarımızla birlikte yaptık. Herkesin fikrini alarak özümseyip oradan çıkacak sonucu ortak akılla hayata geçirdik. Samsun’un neresinde problem varsa üzerine gitmeye gayret ettik. Ortak çözüm yolları aradık. Bu gayretlerimiz halkımız tarafından takdir etti. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

‘HER ŞEY DÖRT DÖRTLÜK OLMAZ’

Başkan Zihni Şahin, daha sonra İş Güvenliği ve Sağlığı Eğitimi’ni tamamlayan SAMULAŞ personeline sertifikalarını dağıttı. Burada çalışanlara hitap eden Şahin, şunları söyledi:

“Bu kadar büyük bir kurumda her şeyin dört dörlük olması mümkün değil. Tabi ki eksikler olacak, hatalar olacak. Size her zaman tavsiyem, sabırlı olun. Yaptığınız işi kendi işiniz gibi görün. Çünkü sizin yaptığınız olumlu şeyler bu şehire de olumlu olarak yansıyacaktır. Attığınız her yanlış adım bu şehire zarar verecektir. Esas olan belediye çalışanlarının yaptığı işlerdir. Birim başkanları, daire başkanları, genel müdürler her şeyi görecek değil. İşin uygulayacısı sizlersiniz. Sizlerin samimi olması ve yüreğini ortaya koyması gerekir. Samimi olduğunuzda hata yapıp zarar da verseniz insan ona üzülmez.

‘HELALİNDEN KAZANMAK LAZIM…’

Çoğunuzun ailesi, çoluğu, cocuğu var. Bekar olanlar var. Burada kazandığınız parayla geçiniyosunuz. Helalinden maaş almak lazım. Biz bugün varız yarın yoğuz ama bu kurum devam edecektir. Sorumluluk sizlerde. Sizlerin her zaman sorumluluklarınıza sahip çıkmanızı öneririm.”

TELSİZLE SESLENDİ: YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN!

Başkan Zihni Şahin son olarak Trafik Kontrol Merkezi’ne geçti ve burada tramvaylarda toplu taşıma hizmeti veren vatmanların yeni yılını kutladı. Başkan Şahin, vatmanlara telsiz aracılığıyla,  “Yeni bir yıla gireceğiz. Cenabı Allah’tan ailelerinizle birlikte sağlık, huzur, afiyet içinde nice yıllara kavuşmanızı diliyorum. Allah kazasız belasız hizmetler vermenizi nasip etsin” diye seslendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber