Başkan Şahin BEM-BİR-SEN üyeleriyle buluştu

Başkan Şahin BEM-BİR-SEN üyeleriyle buluştu
25.07.2018
A+
A-

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Sendikalar hak arama noktasında büyük aşama kaydetti” dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin MEMURSEN’e bağlı BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Toplantısına katıldı.

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Genel Başkanı Mürsel Turbay’ın da katılımcılar arasında yer aldığı Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Toplantısında konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, sendikaların hak arama noktasındaki en önemli unsurlar olduğunu belirterek, “Bizim ülke olarak, millet olarak birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Son dönemde ülkemiz üzerinde oynanan oyunları hep birlikte gördük. Ülkemizi yıkmaya yönelik olan her oluşuma karşı birlik ve beraberliğimizi perçinlememiz gerekir. Bunu sağlamak için de sivil toplum örgütlerine, sendikalara, derneklere büyük iş düşüyor. Bugün Türkiye’de, her alanda olduğu gibi sendikacılıkta da büyük zihniyet değişikliği oldu. Sendikalar gerçekten sendikacılıkta yarışmaya başladı. Hak arama noktasında büyük aşama kaydetti. İşçinin, emekçinin, memurun bir çok sosyal hakkı sendikalar sayesinde yüksek seviyelere ulaştı. Bu bağlamda çalışmalarını sürdüren siz değerli kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

MEMURSEN’in Türkiye’nin en güçlü sendikası olduğunu ifade eden BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Mürsel Turbay, “Her geçen gün üye sayımızı arttırarak büyük başarılara imza atmaya devam ediyoruz. Üyelerimizin her türlü sosyal hakkını savunma noktasında yaptığımız çalışmalar yapacaklarımızın habercisidir” açıklamalarında bulundu.

BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever ise Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’in her zaman yanlarında olduğunu belirterek kendisine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Mürsel Turbay Başkan Şahin’e üzerinde Ay-yıldız olan bir tablo hediye etti. Toplantı hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sonra erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber