Başkan Şahin AK Parti teşkilatlarıyla beraber oldu

Başkan Şahin AK Parti teşkilatlarıyla beraber oldu
25.08.2018
A+
A-

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin bayram süresince dur durak bilmedi. Bayramın her gününde vatandaşlarla, sivil toplum kuruluşlarıyla ve AK Parti teşkilatlarıyla beraber oldu.

Bayramlaşma programlarına katıldı. Başkan Şahin Kurban bayramı namazını Büyük camide kıldı ve vatandaşlarla bayramlaştı. Daha sonra Büyükşehir belediyesinin Şehit Ömer Halisdemir çok amaçlı toplantı salonunda düzenlediği bayramlaşma törenine katıldı. Başkan Zihni Şahin Büyükşehir belediyesi huzur evinde yaşlılar ile bayramlaştı ve Samsunlu sanatçı Sıtkı Sezgin (Şişko Nuri) için mevliti şerif okuttu.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin Bayramın diğer günlerinde AK parti Samsun İl Başkanlığı, İlkadım, 19 Mayıs, Alaçam, Bafra ve Yakakent ilçe Başkanlıklarında ki bayramlaşma törenlerine katıldı. Vezirköprü Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Kunduz Yaylası’ndaki 14. Kunduz Yaylı Pehlivan Güreşleri’nde bayrak yürüyüşüne iştirak etti.  Şehit ailesinin emaneti evladının sünnet merasiminde şehit ailesinin yanında oldu.  Sivil toplum kuruluşlarını ve Samsunsporu ziyaret ederek bayramlaştı.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE BAYRAMLAŞMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADIK

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı programlar sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “ Milletimiz birlik ve beraberlik içinde bayramını kutladı. Halkımızın ibadetlerinin ve kestikleri kurbanların kabulünü yüce ALLAH’TAN niyaz ederim. İlimizde Valimiz, Genel Başkan yardımcımız, milletvekillerimiz, il başkanımız, ilçe belediye başkanlarımız ve ilçe başkanlarımız ile sayısız bayramlaşma programına katıldık. Hemşerilerimizle bir ve beraber olduk. Bayramlarını kutladık. Kurban bayramı hatırlamak ve hatırlanmaktır. Kurban bayramını paylaşmaktır. Bayramlar sevgidir, dayanışmadır. Samsunumuz bunu en güzel şekilde gösterdi.” Dedi

BÜYÜK ŞEHİR SAMSUN 2023 VİZYONUNU HAZIRLIYORUZ

Samsun büyükşehir belediye başkanı Zihni Şahin açıklamalarında çok önemli konulara vurgu yaparak şunları söyledi: “ 19 Mayıs 2019’da Büyük Önder Atatürk’ün Samsunumuza çıkarak milli mücadeleyi başlatmasının 100.yılını kutlayacağız. Millilik ve yerliliğin en önemli olduğu bir dönemden geçiyoruz. Her alanda büyük bir mücadele veriyoruz. Bu anlamıyla milli şuurumuzu nesilden nesile aktarmak ve diri tutmak adına önemli bir tarihtir. Bu tarih Samsunumuz için çok önemlidir. Samsun çok ayrı bir kutlama yapacaktır. 2023 yılında ise Cumhuriyetimizin 100.yılını kutlayacağız. Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan hedef 2023 talimatı vermiştir. Biz bunun gereğini yapacağız. Büyük Şehir Samsun 2023 vizyonumuzu hazırlıyoruz. Zaman zaman bazıları hakkında bilgi veriyoruz. Burada ki Büyük Şehir ifademiz belediye anlamında değildir. Sanayi, turizm, çevre, ulaşım, istihdam sağlama, tarım, sağlık, kültür, sanat ve spor, bilim, teknoloji, kentsel dönüşüm, kentsel estetik, eğitim, alt yapı, trafik, kısacası her alanda büyük bir şehir olma hedefidir. Daha çok büyümek, daha çok ileriye gitme, daha çok gelişmektir. Her alanda söz sahibi ve pay sahibi olmaktır. Ülkemize değerler katmaktır.

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamaları şöyle tamamladı: “ Samsunumuz 17 ilçesi ve 1.300.000 nüfusu ve tarihi ile önemli ve büyük bir şehirdir. Çok değerli insan potansiyelleri vardır. Samsunumuzun Siyasi iradesi güçlüdür. AK parti ailesi bir ve beraberdir. Genel Başkan yardımcımız, milletvekillerimiz il başkanımız, 17 ilçemizde ki belediye başkanlarımız ve parti başkanlarımız, teşkilat kademelerimiz, meclis üyelerimiz ile uyum koordine istişare içinde Samsunumuzu 2023 hedeflerimize taşıyacağız. Hedefe hep beraber yürüyeceğiz. Valimiz, kaymakamlarımız, bürokratlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, muhtarlarımız, üniversitemiz, gençlerimiz, kadın kardeşlerimiz, bilim adamlarımız, basınımız toplumumuzun her kesime ile ortak akıl içerisinde olacağız. Samsunumuza hizmet için hep beraber yürüyeceğiz. Yürüyüşümüz Samsun içindir. Hemşerilerimiz içindir.” Dedi.

Programlara Samsun Valisi Osman Kaymak, Garnizon Komutanı Topçu Albay Recep Ali Üstün, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz, Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, AK Parti Samsun İl başkanı Hakan Karaduman ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Bayramlaşma programlarında, ilçe belediye başkanları ve AK parti ilçe başkanları, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel, AK Parti Büyükşehir Belediyesi Meclis Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk ile çok sayıda bürokrat, basın mensubu ve vatandaş katıldı. Samsunda incelemelerde bulunan Samsunun hemşerisi Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ünsal Ağaoğlu protokol bayramlaşmasında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.