Başkan Karaduman: Milletimize hizmette sınırımız yok

Başkan Karaduman: Milletimize hizmette sınırımız yok
10.09.2018
A+
A-

AK Parti iktidarında önemli yatırımların yapıldığı Samsun’u daha çok kalkındırmak için gece gündüz demeden yoğun mesai harcayan Karaaslan, Demircan, Köktaş, Kırcalı, Karaduman ve Şahin, gerçekleştirdikleri 4 saatlik toplantıda istişarelerde bulundular.

4 SAATLİK TOPLANTI

Samsun AK Parti’nin A Takımı toplantıda bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman’ın yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı ile Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin katıldı. 4 saat süren toplantıda, Samsun’un sorunların çözümü konusunda yapılacak çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunuldu.

ORTAK AKILLA HAREKET EDİYORUZ 

AK Parti Samsun İl Başknaı Av. Hakan Karaduman, yaptığı açıklamada; “AK Parti iktidarında çok önemli yatırımların yapıldığı Samsunumuz büyük değişim yaşadı. Ancak AK Parti olarak bizim milletimize ve hemşehrilerimize hizmette sınırımız yoktur, hiçbir zaman da olmadı. Biz milletimize hizmet için buradayız. Dolayısıyla bundan sonraki süreçte de Samsunumuzu daha güzel noktalara getirmek için yoğun şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Teşkilat olarak uyum içerisindeyiz

Genel başkan yardımcımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ile birlikte şehrimizi kalkındırmak, hemşehrilerimizin karşılaştığı sorunları çözüme kavuşturmak için ortak akılla hareket edip istişarelerde bulunuyoruz” diye konuştu.

Samsun Ak Parti İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, 19 Mayıs İlçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İl Başkanı Hakan Karaduman’ı çiçeklerle karşılayan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Karaduman’a günün anısına el yapımı Osmanlı Kılıcı hediye etti.

Makam ziyaretinin ardından heyet, ilçede ikinci şubesinin açılışı yapılan Salep Evini ziyaret ederek 19 Mayıs ilçesinde üretilen salepten elde edilen dondurma ve salebin tadına baktı.

Vefa Ziyaretleri

19 Mayıs İlçesi Ak Parti kurucu ilçe Başkanı Hamza Aydın’ı ve kurucu yönetim kurulu üyesi Orhan Temiz’i ziyaret eden İl Başkanı Hakan Karaduman, Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, İlçe Başkanı Fatih Seven ve yönetim kurulu üyeleri, AK Partinin kuruluşunda yaşanılan sıkıntılar hakkında konuştu.

Heyet günün sonunda, 19 Mayıs ilçesinde faaliyet gösteren ve dünyanın en büyük sigara üreticisi olan British American Tobacco (BAT)’ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.