Başkan Kalaycı sağlık çalışanlarını unutmadı yeni yıllarını kutladı

Başkan Kalaycı sağlık çalışanlarını unutmadı yeni yıllarını kutladı
31.12.2020
A+
A-

Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı Pandemi süreci boyunca büyük fedakarlıklarla mücadele veren sağlık çalışanlarına ziyaret gerçekleştirdi.

Gerçekleşen ziyaret kapsamında İlçe Devlet Hastanesindeki ve Toplum Sağlığı Merkezinde görev yapan doktor, hemşire ve sağlık çalışanları ile bir süre sohbet ettikten sonra, özellikle pandemi döneminde gösterdikleri üstün gayretten dolayı teşekkür ederek çiçek ve hediye takdim etti.

Mücadelelerinde Sağlık Çalışanlarımızın Arkasında Değil Yanındayız
Belediye Başkanı Kalaycı “İnsan yaşatmayı, insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinip, bu kutsal mesleği büyük bir özveriyle icra eden tüm sağlık çalışanlarımızın yanında olduğumuzu göstermek için buradayız. Türkiye bu sınavı, devletimizin ve Sağlık Bakanımızın önderliğinde özverili ve başarılı çalışmalarıyla gayet güzel geçiriyor. Maske, fiziki mesafe, temizlik sizlerin de vurguladığı gibi çok önemli. Bir eksiğiniz olduğu zaman Ayvacık halkı adına Ayvacık Belediyesi olarak yanınızda olduğumuzu tekrardan vurgulamak isterim. Arkanızda değil yanınızdayız” dedi.

Üzerimize Düşen Görevi Yaptık
Ayvacık Belediye Başkanı Halil kalaycı “ Belediyemiz tarafından Bakanlıklarımızca yayınlanan genelgeler takip edilip belirtilen hususlara karşı tedbirler hızlı bir şekilde uygulamaya konuldu. Pandemi Süreci boyunca boşluk bırakmadan görevimizin başında olmaya devam ettik ve devam edeceğiz. Sürecin başından beri üzerimize düşen görevi layığıyla yerine getirebilmek için Fen İşleri Müdürlüğümüz, Zabıta Müdürlüğümüz ve Temizlik İşleri Müdürlüğümüz büyük bir gayretle çalıştılar. Temizlik, dezenfeksiyon, maske dağıtımının yanında esnaf ve vatandaşlarımıza yönelik sosyal yardım çalışmalarıyla pandemi döneminde Ayvacık halkımızın yanında olduk. “ dedi.

Bu Baharın Çiçekleri Sizlersiniz
“Geçirdiğimiz bu zorlu dönemde, gece-gündüz demeden büyük bir özveri ile sağlığımız için kahramanca mücadele veren siz değerli sağlık çalışanlarımıza minnettarız.” diyen Başkan Kalaycı “Bu baharın çiçekleri sizlersiniz. Bizlere nefes olduğunuz için sizlere sonsuz teşekkür ediyorum. 2020 yılını acısıyla tatlısıyla geride bırakıyor, 2021 yılına yeni umutlarla girmenin heyecanını yaşıyoruz. Birliğimizi güçlendirdiğimiz, beraberliğimizi büyüttüğümüz, bağlılığımızı pekiştirdiğimiz, her şeyden önemlisi sağlığımızın yerinde olduğu bir yıl olmasını diliyor, 2021 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için barış, huzur, esenlik getirmesi temennisiyle, hepinize şükranlarımı sunuyorum. Yeni yılınızı en içten dileklerimle tebrik ediyorum.” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.