Başkan İkiz’den Dernek Ziyareti

Başkan İkiz’den Dernek Ziyareti
07.10.2018
A+
A-

Bir dizi ziyaret ve etkinliğe katılmak üzere İstanbul’da bulanan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Havza Çamyatağı Köyü Derneği ziyaret etti.

Ziyarette dernek başkanı ve yönetiminden çalışmalar hakkında bilgiler alan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz: “Gurbette yaşayan tüm hemşerilerimiz bizim birer temsilcimiz”

Küçükçekmece İkitelli’de bulunan dernek binasını ziyaret eden İkiz’e dernek başkanı ve aynı zamanda HADEF Genel Başkanı Enver Şahin, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Gurbette yaşayan Havzalılar olarak her zaman Havza için mücadele verdiklerini dile getiren Şahin, “Doğduğumuz yerden buralara geldik ve yerleştik. Burası, ikinci memleketimiz oldu. Bizler hem doğduğumuz hem de doyduğumuz memleketlerimiz arasında gönül köprüsü kurmak adına yola çıktık ve bunun için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sayın Belediye Başkanımız bizleri her zaman ve her ortamda desteklemekte ve yalnız bırakmamakta. Kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan İkiz ise sivil toplum kuruluşlarının önemine değinerek, “HADEF ve diğer hemşeri derneklerimiz ilçemize önemli katkı sağlamakta. Federasyonumuz İstanbul ve çevresinde kardeş belediyeler edindik ve ilçemize önemi katılar sağlandık. Gurbette yaşayan tüm hemşerilerimiz bizim birer temsilcimiz. İstanbul’da çok sayıda hemşerimiz yaşamakta. Hemşerilerimizi bir arda tutan ve bizlere destek olan tüm sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ediyorum. Özellikle İkiteli’de Mehmet Akif Mahallesinde Havzalıların yoğunluğu hissedilmekte. Bunun en büyük göstergesi Mahalle Muhtarının Havza kardeşimiz Fatih Öztürk’ün olmasıdır.” ifadelerini kullandı.

Ziyarette Mehmet Akif Mahallesi Muhtarı Fatih Öztürk’de hazır bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber