Başkan İkiz vatandaşları sandığa davet etti

Başkan İkiz vatandaşları sandığa davet etti
24.06.2018
A+
A-

Havza’da 30 bin 216 seçmen ilçe merkezinde 48 sandıkta oy kullanırken kırsal mahalle vatandaşlar ise 91 sandıkta oylarını kullanacak.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve eşi sandık başına giderek oyunu kullandı. Başkan İkiz oyunu Mahallesi olan Sondaj Mahallesinde kullanırken, vatandaşları da sandığa gelmeye davet etti.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz oyunu eşi Lebibe İkiz ile birlikte Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezinde bulunan 1105 numaralı sandıkta oyunu kullanan İkiz ‘’Oyumuzu kullandık. Vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Seçimler için kampanya dönemi bitti ve sandık başına geldik. Oyumuzu kullandık. Millet iradesinin tecelli edeceği bu seçimlerde hayırlı sonuçlar bekliyoruz. Seçimler demokratik tercihlerin yansıtıldığı bir durumdur. Demokrasinin iyi bir şekilde işlediği ülkemizde bu tarz seçimlerle insanlar iradelerini ortaya koyuyorlar. Sonrasında da kendilerini yönetecek kadroları seçiyorlar. İnanıyorum ki buradan çıkacak sonuç tüm İslam coğrafyası adına hayırlı sonuçlar doğuracaktır. Ülkemizin 2023 ve 2071 hedefleri adına önemli bir virajı aşıyoruz. Ülkenin yönetim sisteminin değiştiği tarihi bir olaya şahitlik etmekteyiz. Ülkemiz için en hayırlı sonucun sandıktan çıkacağına inancımız tam. Yeni sistem ve seçim sonuçları ülkemize hayırlı olsun.” diye konuştu.

İkiz daha sonra Ak Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir ile ilçe merkezindeki sandıkları gezdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber