Başkan İkiz seçim sonuçlarını değerlendirdi

Başkan İkiz seçim sonuçlarını değerlendirdi
25.06.2018
A+
A-

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, ilçedeki seçim sonuçlarını değerlendirerek “Seçimler Türkiye’mize, vatanımıza, milletimize bütün tüm İslam alemimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, yaptığı açılamada, “24 Haziran seçimleri Havzamıza, Samsun’umuza, Türkiye’mize, vatanımıza, milletimize bütün tüm İslam alemimize hayırlı uğurlu olsun. Güzel bir sonuç, Havza olarak mutluyuz. İlçe teşkilatımız ile birlikte yoğun bir çalışma programı ile ülkemizin için tarihi bir seçimi daha başarı ile atlattık. Cumhurbaşkanımıza ilçemizden yüzde 70.30 oranında yüksek bir oy oranı ile destek verdik. Halkımız her zaman olduğu gibi yine doğru tercihi yaptı ve dünya lideri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile yoluna devam kararı verdi.” Dedi.
İkiz 24 Haziran seçimleri ile ülkenin yeni bir sisteme geçtiğini belirterek; “Tarihi bir olaya şahit olduk. Ülkemiz yeni bir yönetim sistemine geçti ve ilçe olarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olmaktan gurur duyuyoruz. Ülkemizin 2023 ve 2071 hedefleri adına önemli bir virajı daha aştı. Ben burada tüm teşkilat mensuplarına katılımlarından, desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Teveccüh gösterdiler vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum. İnşallah bu sonuçların Havzamıza, Samsun’umuza, Türkiye’mize, tüm İslam alemine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber