Başkan İkiz Kocapınar mahallesini ziyaret etti

Başkan İkiz Kocapınar mahallesini ziyaret etti
10.06.2018
A+
A-

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir seçim çalışmaları kapsamında Havza’ya bağlı Kocapınar Mahallesini ziyaret ettiler.

Mahalle kahvehanesinde vatandaşlar ile bir araya gelen İkiz ve Özdemir Ak Parti döneminde yapılan hizmetler hakkında vatandaşlara bilgiler vererek 24 Haziran seçimleri için destek istediler.

AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir Ak Partinin kurulduğu günden buyana gücüne güç katarak yoluna devam ettiğini belirterek; “Partimiz bu gücü sizlerden yani halkımızda almakta. Daha güçlü bir Türkiye için yine sizlerin desteğinize ihtiyacımız var. İnşallah 24 Haziran günü Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçilirken onun arkasında sağlam ve güçlü bir şekilde duracak Ak Parti kadrolarını da bu millet meclise gönderecek.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise 24 Haziran’ın yeni bir dönemin başlangıcı olduğuna dikkat çekerek; “1923’te ülkemiz Cumhuriyetin kurulması ile yeni bir döneme girdi. 1950’de çok partili sisteme geçilmesi ile yeni bir döneme girildi. 24 Haziran 2018’te ülkemiz yapılacak seçilmeler ile yeni bir döneme daha girecek. Ülkemizin daha güçlü olması için yapılan sistem değişikliği filen hayata geçecek. İnşallah 24 Haziran seçimlerinden sonra daha güçlü, daha istikrarlı bir Türkiye yoluna ve hedeflerine hızlı adımlar ile ilerleyecek. O yüzden 24 Haziran tarihi bizim için çok önemli. Bu milletinde takdiri ile ilk turda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yeniden seçilecek. Meclis’te ise 400 milletvekili ile güçlü bir Ak Parti ile yolumuza devam edeceğiz.”dedi.

Konuşmaların ardından İkiz ve Özdemir vatandaşların taleplerini dinlediler.

Şehit Yahya Acar için mevlit okundu

2017 yılında Hakkari’nin Çukurca ilçesinde bölücü terör örgütü PKK’lılar ile çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Yahya Acar için mevlit okutuldu.

Mısmılağaç Mahallesi Camisi’nde akşam namazı öncesi okunan mevlidin ardından Şehit Acar’ın ailesi tarafından iftar yemeği tertip edildi.

Mevlit ve iftar programına Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Bahadır Çay, Havza İlçe Emniyet Müdür Vekili İsmail Kahyaoğlu, Havza Müftüsü İlyas Akyazı, Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç, Havza Ak Pati İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir, Belediye Meclis Üyesi Yahya Ayan, mahalle sakinleri ve davetliler katıldılar.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Şehit Acar’a Allah’tan rahmet dileyerek “Biliyoruz ki o şimdi yerinde rahat. Bizler de her zaman sizlerin yanındayız.Allah’tan duamız akan kanın durması ve ülkemize musallat olan terör belasının bir an evvel def edilmesi. Bu vesile ile tüm şehitlerimizi bir kez daha saygı ile yad ediyor, Cenabı Mevla’dan şehitlerimize rahmet diliyorum”. dedi.

Şehit babası Aslan Acar’a mevlit ve iftar programına katılan herkese teşekkür ederek; “Oğlumun şahadetinden bu yana bizlerden ilgi ve alakalarını esirgemeyen herkese teşekkür ederim.” Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.