Başkan İkiz Kayabaşı Mahallesini ziyaret etti

Başkan İkiz Kayabaşı Mahallesini ziyaret etti
07.08.2018
A+
A-

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz kırsal mahalle ziyaretleri kapsamında parke yol çalışmalarında sona gelinen Kayabaşı Mahallesini ziyaret etti.

Bir süre Mahalle Muhtarından mahallenin talepleri hakkında bilgiler alan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz yapılan yolları inceledi.

Kayabaşı Mahallesinde bulunan tarihi Kurt Köprü’nün yöre turizmi açısından büyük bir önem taşıdığını belirten Başkan İkiz; “ Kurt Köprünün turizme kazandırılması amacı ile yol çalışmaları önümüzdeki yıl başlayacak. Buraya yaklaşık 12 kilometrelik yol yapımı devam ediyor. Havza Belediyesi olarak bizlerde mahalle içerinde bulunan yol ağını parke yapmaktayız ve kısa süre içerisinde çalışmalarımız sona erecek. Şuan ekiplerimiz Çakırlan, Kocaoğlu ve Sivrikese Mahallelerinde çalışmalarına devam etmekte.” Dedi.

Kayabaşı Mahallesi Muhtarı Bekir Erden ise yol çalışmaları ve yapılan hizmetlerden ötürü memnuniyeti dile getirerek ; “Yollarımız yapılıyor. Mahallemize oyun parkı yapıldı ve düzenli olarak mahallemizden çöpler alınmakta. Çalışmalarından dolayı Sayın Başkanımıza ve ekibine mahalle sakinleri ve şahsım adına teşekkür ederim.” Dedi.

Mahalle sakinleri ile sohbet eden Havza Belediye Başkanı Murat İkiz mahalle sakinlerine Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür ederek; “Biz gücünü halkından alan bir davanın neferleriyiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği yolda millete hizmet için gecesini gündüzüne katan bir ekibiz. Vatandaşlarımız 16 yıldan bu yana olduğu gibi bizlere yeniden güvendi. Demokrasi zaferine yeni birisini ekledi. Bizler her fırsatta vatandaşlarımızla bir arada olmayı, hasbıhal etmeyi, onların dertleri ile dertlenmeyi kendimize görev bildik. Sizler vermiş olduğunuz destek ile ülkemizi geleceğe taşıyacak, daha güçlü bir Türkiye’nin yolunu açtınız. Sizlere partim ve şahsım adına teşekkür ederim.” Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.