Başkan İkiz gazetecilerin gününü kutladı

Başkan İkiz gazetecilerin gününü kutladı
10.01.2019
A+
A-

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile ilçede yayın yapan yerel gazeteleri ziyaret etti.

Ziyaretler kapsamında ilk olarak ilçede 59 yıldır yayın yapmakta olan Havzanın Sesi Gazetesini ziyaret ederek bir süre gazete sahibi Yılmaz Uyaroğlu ile sohbet etti.

Başkan İkiz Havzanın Sesinin ilçenin 60 yıllık bir hafıza kaydı olduğunu belirterek; “Gazetemizin kurucusu Samsun Basının duayen ismi Abdullah Uyaroğlu’nu bu vesile ile bir kez daha saygı ile yad ediyorum. Yerel basın halkımızın haber alma konusunda gereksinimin karşılayan en önemli kurumlardır. Her zaman desteklerini yanımızda hissettiğimiz gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz kutlu olsun.” Dedi.

İkiz daha sonra 25 Mayıs Gezetesini ziyaret ederek burada da gazete sahibi Fahri Çifti ile bir süre görüştü

İkiz gazetecilerin büyük fedakarlıklar ile görevlerini yaptıklarını belirterek; “Havzamıza güzel hizmetlerinizin devamını diliyoruz. Kar, kış demeden halkımızın gözü, kulağı ve sesi olma noktasında gösterdiğiniz gayretleriniz için sizleri tebrik ediyor 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü kutluyorum” dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’e , Havza Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Faruk Çörekçioğlu eşik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber