Başkan İbrahim Sandıkçı: “Öğrencilerimizin sınav ücretlerini karşılıyoruz”
BIST 100
13.092,93 -1,45%
DOLAR
44,1951 0,12%
EURO
50,4914 -0,74%
GRAM ALTIN
7.136,03 -0,98%
FAİZ
39,82 1,35%
GÜMÜŞ GRAM
114,59 -3,69%
BITCOIN
70.632,00 -1,02%
GBP/TRY
58,5116 -0,79%
EUR/USD
1,1417 -0,83%
BRENT
103,14 2,67%
ÇEYREK ALTIN
11.667,40 -0,98%
  • ANASAYFA
  • Samsun Haber
  • Başkan İbrahim Sandıkçı: “Öğrencilerimizin sınav ücretlerini karşılıyoruz”

Başkan İbrahim Sandıkçı: “Öğrencilerimizin sınav ücretlerini karşılıyoruz”

CANİK BLD HABER 16-12-2024 (1)

'Başkan Okulumda' projesi kapsamında öğrencilerle söyleşi gerçekleştiren Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, eğitime yönelik yeni projelerin mesajını verdi. 

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, öğrencilerin talepleri ve önerileri doğrultusunda eğitim çalışmalarına yön verdiklerini ifade etti. 'Başkan Okulumda' projesi çerçevesinde Canik Fen Lisesi ve Canik Borsa İstanbul Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen Başkan İbrahim Sandıkçı, eğitime yönelik çalışmalarını yürüttükleri yeni projeler hakkında öğrencilere bilgiler verdi. Programda öğrencilerle söyleşi gerçekleştiren Başkan İbrahim Sandıkçı, eğitime yönelik yeni projeleri ilçede hayata geçirmeye devam edeceklerini belirterek, "Hedeflerine giden yolda her zaman gençlerimizin yanındayız" dedi. 

 

"Rol model bir gençlik yetiştiriyoruz" 

Eğitime yönelik hayata geçirdikleri projelerle öğrencilerin yeteneklerini keşfetmelerini sağladıklarını dile getiren Başkan İbrahim Sandıkçı, “Öğrencilerimizin kaliteli ve nitelikli bir şekilde eğitim alması için gayretle çalışmaya, eğitime yönelik yeni projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Sahip oldukları milli ve manevi değerler, bilgi ve tecrübeleriyle toplumumuza katkılarda bulunacak rol model bir gençlik yetiştiriyoruz. İlçemizde eğitime yönelik uygulamaya aldığımız her projenin temelinde öğrencilerimizin kaliteli ve nitelikli bir şekilde eğitim alması, kişisel gelişimlerini ilerletmeleri ve yeteneklerini keşfetmesi yer alıyor" şeklinde ifade etti. 

 

Sınav Ücretleri Belediyeden 

Canik'te öğrencilerin sınav ücretlerini karşıladıklarını belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, "Öğrencilerimizin sınav ücretlerini karşılıyoruz. Gençlerimize sağladığımız KPSS, YKS ve LGS sınav ücret desteğimizle öğrencilerimizin ve ailelerimiz eğitim harcamalarına destek oluyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz sınav ücret desteklerimiz kapsamında bu yıl da, öğrencilerimizin sınav ücretlerini karşılamaya devam edeceğiz" şeklinde ifade etti.

 

Programa Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Zahit Köseoğlu ve öğretmenler de katıldı. 

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.