Başkan Hasan Togar’dan Gençlere Yatırım

Başkan Hasan Togar’dan Gençlere Yatırım
28.02.2022
A+
A-

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, sosyal alanlar ve ücretsiz kurslar ile gençlere yatırım yaptıklarını söyledi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçedeki gençlere, eğitimlerinin yanında sosyal, kültürel, sanatsal, zihinsel, sportif ve daha bir çok farklı alanda ücretsiz kursların verildiği belirterek, yeni projelerin de yolda olduğunu söyledi.

İNCELEMELERDE BULUNDU
Başkan Togar, ilçedeki Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek, çalışmalar hakkında İlçe Gençlik Spor Müdürü İlkay Aydın ve Gençlik Merkezi Müdürü Serap Aydın’dan bilgi aldı. Başkan Togar ayrıca, Gençlik Merkezi bahçesine yeni kazandırılan mini basket ve futbol sahalarında da incelemelerde bulundu.

YENİ PROJELER YOLDA
Başkan Togar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
“Gençlerimize ve evlatlarımıza her alanda eğitimlerin yanında sosyal, kültürel, sanatsal, zihinsel, sportif ve daha bir çok farklı alanda ücretsiz kursların verildiği Gençlik Merkezimizi ziyaret ettik. İlçe Gençlik Spor Müdürümüz İlkay Aydın ve Gençlik Merkezi Müdürümüz Serap Aydın ile birlikte gençlerimize ve evlatlarımıza yönelik yeni çalışmalar ve projeler hakkında istişarelerde bulunduk. Ardından gençlik merkezimizin bahçesine yeni kazandırmış olduğumuz mini basket ve futbol sahalarında incelemelerde bulunduk.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber