Başkan Halil Akgül ATV ‘Tatlı Sert’ programında Müge Anlı’nın konuğu oldu

Başkan Halil Akgül ATV ‘Tatlı Sert’ programında Müge Anlı’nın konuğu oldu
05.11.2020
A+
A-

Sosyal Sorumluluk projeleri kapsamında Salıpazarı ilçesinde ihtiyaç sahiplerine dağılmak üzere Müge Anlı ve ekibi tarafından gönderilen tekerlekli sandalyelerin İlçe Kaymakamlığı koordinesinde Jandarma personeli tarafından birer birer sahiplerine ulaştırıldı.

Samsun Valiliğine, Salıpazarı Kaymakamlığına ve Jandarma personeline teşekkür eden Müge Anlı, programında Belediye Başkanı Halil Akgül’ü konuk etti.

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Müge Anlı’ya “İlçemizde gerçekleştiren soysal sorumluluk projesine sağlamış olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim” yazılı ahşap plaket ve tarihi Salıpazarı serenderi takdim etti.

Başkan Akgül, “Sizleri ve ekibini tebrik ediyorum. Gerçekten şu anda Türkiye’de bir numarasınız. Sosyal Sorumluluk Projesinde özellikle Salıpazarı’ndaki engelli vatandaşlarımızı mutlu ettiniz. Müge Anlı ve Dostları kampanyası ile deprem bölgesinde sel bölgesinde her yerde varsınız. Vatandaşlarımıza sıcak aş vererek onları mutlu ediyorsunuz. Gerçekten sizin anlatırken duyduğunuz heyecanı bende ilçemde yaptığım her hizmette duyuyorum.”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.