Başkan Hakan Ay: Hedefimize güçlü bir şekilde ilerliyoruz

Başkan Hakan Ay: Hedefimize güçlü bir şekilde ilerliyoruz
10.05.2018
A+
A-

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan AY kuruluşundan bugüne İlkadım İlçesi’nde görev yapan İlçe Başkanları,Gençlik Kolları Başkanları ve Kadın Kolları Başkanları ile 24 Haziran seçimlerini değerlendirmek üzere İlçe Başkanlığında bir araya geldi.

Başkan AY ;Kuruluşundan bugüne görev yapan tüm Başkanlarımızla ve teşkilat mensuplarımızla birlikte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ı Başkan yapacağız diyerek sözlerine başladı.

Partimiz sağlam bir siyasi hafızaya sahip olmakla birlikte,güçlü bir teşkilat yapılanması bulunmaktadır.
Bugün burada bir araya gelmemizin nedeni geçmişten bugüne görev yapan başkanlarımızın tecrübelerinden yararlanarak İlkadım İlçemizde ortak aklı ortaya çıkaratarak en yüksek oy oranına ulaşabilmektir.

Biz Biriz,Biz Beraberiz,Birlikte Güçlü Bir Aileyiz.
Geçmişten bugüne görev yapan tüm teşkilat mensuplarımızla beraber sahada olacağız.Çalınmadık kapı,sıkılmadık el bırakmayacağız.

Bu kapsamda seçim kararı açıklandıktan sonra koymuş olduğumuz 55 günde 5555 program hedefimize güçlü bir şekilde ilerliyoruz.Dokuz gün gibi kısa bir sürede 882 ev ziyareti gerçekleştirerek hedefimize sağlam adımlarla ilerlememizi sağlayan Mahalle Başkanlarımıza,Yönetimimize,Kadın Kollarımıza,Gençlik Kollarımıza ve Teşkilat mensuplarımıza ne kadar teşekkür etsem azdır dedi.

Ayrıca Av.Hakan AY davetine icabet ederek gelen başkanlara teşekkür etti.
AK Partide istişare kültürünün önemine değinen Av. Hakan AY bu toplantılarımızı arttırarak devam ettirmenin İlkadımda gücümüze güç katacak en önemli etkenlerden biri olacağını dile getirdi.

Gerçekleştirilen bu değerlendirmeye katılan Başkanlar ise bu toplantıdan çok memnun olduklarını bu toplantıların artarak devam etmesinin AK Partinin hedeflerine ulaşmasına büyük bir katkı sağlayacağını dile getirerek ,İlçe Başkanı Av.Hakan AY ve yönetimine teşekkürlerini ilettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber