Başkan Genç’ten Kaymakam Sevgili’ye ziyaret

Başkan Genç’ten Kaymakam Sevgili’ye ziyaret

Canik’e yeni atanan Kaymakam İzzettin Sevgili’yi ziyaret eden Başkan Osman Genç, “Canik Belediyesi olarak sadece ilçemizin değil, şehrimizin ve ülkemizin de büyümesine katkıda bulunuyoruz” dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçeye yeni atanan Kaymakam İzzettin Sevgili’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler’in ve parti teşkilat üyeleri ile meclis üyelerinin de yer aldığı ziyarette Kaymakam Sevgili’ye yeni görevinde başarı dileyen Başkan Genç, Canik’te yaptıkları sosyal, kültürel ve kentsel dönüşümle şehrin büyümesine katkı sağladıklarını söyledi.

BÜYÜMEYE CANİK KATKISI

Canik’te yapılan çalışmalar hakkında bahseden Başkan Osman Genç, “Canik Belediyesi olarak sadece ilçemizin değil, şehrimizin ve ülkemizin de büyümesine katkıda bulunuyoruz. İlçemizde 15 yılda yaklaşık 3 milyar liralık yatırım yapılmasını sağladık. Bu yatırımlar elbette sadece Canik’in gelişimi için önemli değil. Bugün üniversitemize, alışveriş ve sağlık merkezlerine bölgeden insanlar geliyor, yararlanıyor. Yani Samsun’a bölgeden insanlar çekiyoruz. Ürettiğimiz modern yaşam alanları sayesinde ilçemizin nüfusu son 15 yılda yüzde 55’e yakın arttı” dedi.

‘YEPYENİ BİR CANİK’

Canik’te eğitimden kültüre, spordan sağlığa, yaşam alanlarından ticarete kadar her alanda, 7’den 77’ye her kesime hitap eden yatırımlar yaptıklarını ifade eden Başkan Genç, “Canik artık sadece Karadeniz Bölgesi’nde yıldızı parlayan değil, Türkiye’nin Gözbebeği olan ve örnek gösterilen bir ilçe konumunda. Belediye imkanlarıyla yaptığımız yatırımları çoğu İl belediyesi bile gerçekleştiremiyor. Bizim tek bir amacımız var, milletimize hizmet etmek ve şehrimizin, ülkemizin büyümesine katkıda bulunmak. İlçemizi 15 yılda baştan aşağı değişime tabi tuttuk ve ‘Yepyeni Bir Canik’ oluşturduk” ifadelerini kullandı.

Ziyaretinden dolayı Başkan Genç’e teşekkür eden Kaymakam Sevgili de, ilçenin dinamikleri ile birlikte Canik’in gelişimi için çalışacaklarını söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber