Başkan Genç: Şehre ruh kazandırıyoruz

Başkan Genç: Şehre ruh kazandırıyoruz
23.05.2018
A+
A-

Canik Belediye Başkanı Osman Genç’i ziyaret eden ve belediye tarafından yapılan kültür-eğitim tesislerini gezen Yakakent Kaymakamı Selin Sarı, yapılan çalışmaları övdü.

Başkan Genç de, yaptıkları kültürel ve sosyal yatırımlarla şehre ruh kazandırmayı amaçladıklarını söyledi.

Yakakent Kaymakamı Selin Sarı, Canik Belediye Başkanı Osman Genç’e iade-i ziyarette bulundu. Misafir Kaymakam ile sohbet eden ilçede yapılan çalışmaları anlatan Başkan Genç, şehre ruh kazandıracak çalışmalar yaptıklarını söyledi. Başkan Genç ile birlikte belediyenin birimlerini gezen ve teknolojik yapısı ile birimler hakkında bilgi alan Sarı da, Canik’e kurumsal yapısı ile çok güzel bir belediyecilik örneğine şahit olduğunu söyledi.

MÜZELERİ GEZDİ

Belediye hizmet binasının ardından Canik Belediyesi tarafından hayata geçirilen Karadeniz’in en büyük eğitim kampüsü olan Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü’nü ziyaret eden Kaymakam Sarı, burada Oyuncak Müzesi, 1071’den 15 Temmuz’a Destanlar Müzesi, Şehit Sevgi Yeşilyurt 8 Mart Eğitim Aile ve Eğitim Merkezi ile Meşe Orman Park içerisinde geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Zübeyde Hanım Konağı’nı gezdi ve burada bulunan kadınların çalışmalarını inceledi.

ÖRNEK OLACAK ÇALIŞMALAR

Canik’te belediye tarafından hayata geçirilen hizmetlerin kendisini mutlu ettiğini belirten Kaymakam Sarı, “Burada çok güzel bir belediyecilik örneği gördüm. Özellikle gençlere ve kadınlara yönelik yapılan yatırımlar, eğitim tesisleri gerçekten örnek olacak nitelikte. Belediye hizmet binasında yer alan Akademik Belediyecilik Birimi, Dış İlişkiler Birimi, Proje Geliştirme Birimi, Aile Birimi, Hukuk Birimi ve Engelli Koordinasyon Birimi burada farkındalık oluşturuyor. Bir ilçe belediyesi olarak büyük projelere imza atılmış olması gerçekten takdire şayan” dedi.

SOSYAL DÖNÜŞÜM

Eğitimden kültüre, spordan sağlığa, yaşam alanlarından ticarete kadar her alanda 7’den 77’ye her kesime hitap eden yatırımlar yaptıklarını ifade eden Başkan Genç de, “Canik Belediyesi olarak sadece fiziki gelişimi değil, kültürel ve sosyal dönüşümü de sağlayıcı yatırımlar yapıyoruz. Özellikle eğitim anlamında en çok yatırım yapan belediyeyiz. Hayata geçirdiğimiz bir çok projemiz diğer belediyelere örnek oluşturuyor” diye konuştu.

BÜTÜN İLÇELER GELİŞMELİ

Yakakent’in, Samsun’un özellikle turizm yönünden önemli potansiyele sahip bir ilçesi olduğuna işaret eden Başkan Genç, “Samsun’u sadece Canik değil, bütün ilçeleri geliştiğinde daha güçlü ve marka bir şehir olur. Bütün ilçelerimizde ayrı ayrı potansiyeller var. Yakakent de Samsun için önemli bir ilçemiz. İnanıyorum ki sayın Kaymakamımız bir kadın gözüyle Yakakent’te güzel çalışmalara imza atacaktır. Kendisine nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber