Başkan Genç Samsun için proje üretiyor

Başkan Genç Samsun için proje üretiyor
03.01.2019
A+
A-

Samsun’un gelişimi için ortaya koyduğu vizyon projelerle dikkat çeken Başkan Osman Genç, Samsunlular tarafından “Projeci Başkan” olarak anılıyor. Samsun için ürettiklerini belirten Başkan Genç, herkesin iş ve aş bulduğu bir şehir arzu ettiklerini söyledi.

Bir zamanlar Samsun’un arka bahçesi konumundaki Canik’i uyguladığı projelerle Türkiye’nin gözbebeği haline getiren Başkan Osman Genç, sadece ilçesi için değil, Samsun’un gelişimi ve dönüşümü için de bir çok proje üretti. Yaşam standardı yükselen Canik’i tercih edilen bir yaşam merkezi haline dönüştüren Başkan Genç’in Samsun’un geleceğine yönelik ortaya koyduğu vizyon projeler büyük beğeni kazandı. Samsunlular, Başkan Genç’i gittiği her yerde “Projeci Başkan” olarak karşıladı.

VİZYON PROJELER

Canik’te onlarca projeyi hayata geçiren Başkan Genç’in Samsun’un gelişimi için ortaya koyduğu, kültür, eğitim turizm, tarım, çevre, şehircilik, ulaşım, ticaret alanlarındaki vizyon projeler dikkat çekiyor. Şehr-i Samsun’dan Asl-ı Samsun’a, Merkez Park’tan Milli Tarih Parkı’na, vadi modellemelerinden yeni şehir modellemelerine, sahil düzenlemelerinden turizm yatırımlarına ve ulaşımdan sanayiye kadar bir çok projeyi Samsun’un gündemine taşıyan Başkan Genç’in vizyon projeleri, şehircilik anlamında örnek oluşturdu.

SAMSUN’U AYAĞA KALDIRACAK PROJELER

Belediyeciliğin tecrübe istediğini belirten Başkan Genç, “İlçemizde 15 yılda her alanda örnek olarak projeler gerçekleştirdik. Bunun yanında bu şehrin bir evladı ve yerel yöneticisi olarak Samsun’u marka şehir yapacak, geçmişin öncü şehri Samsun’u yeniden ayağa kaldıracak projeler ürettik. İstedik ki, Samsun büyük yatırımcıların tercih ettiği, bütün ilçelerinin eşit oranda geliştiği, uluslararası marka bir şehir olsun. Bunun için gerekli potansiyel şehrimizde mevcut. Ortaya koyduğumuz bu projeler şehrimizin bu potansiyellerini harekete geçirecektir” dedi.

HERKESİN İŞ VE AŞ BULDUĞU ŞEHİR

Başkan genç, “Samsun’un katma değerini ne kadar yükseltirsek bu şehrin o kadar önemi artar. Dolayısıyla şehre katma değer katacak, bu şehrin insanlarına, sanayicisine, esnafına kazandıracak, refah düzeyini artıracak, bu şehirde yaşayan herkesin iş ve aş bulduğu, sanayicilerin yer sıkıntısı yaşamadığı, engellerle karşılaşmadığı bir şehir için çalışıyoruz. Samsun’un kalkınması, bu şehrin insanlarının yaşam standardının artması için elimizi taşın altına koymaya hiç bir zaman çekinmedik. Halkımızın bizi ‘Projeci Başkan’ olarak görmesi bizleri onurlandırıyor. Şehrimiz için ürettik, bundan sonra da üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

CANİK’TE DEV YATIRIMLAR

Başkan Osman Genç, Canik’te 15 yılda Kuzey Yıldızı, Mavi-Yeşil Kent, yeni hizmet binası, Adnan Menderes Demokrasi Meydanı, kapalı otopark, binlerce kadın ve gence kapılarını açan Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü, Hasan Doğan Spor Merkezi, Canik Kültür Merkezi, Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi, Meşe Tesisleri, Meşe Orman Park, Oyuncak Müzesi, 1071’den 15 Temmuz’a Destanlar Müzesi, Tiyatro Okulu, Müzik Okulu, hanım konakları, sıbyan mektepleri, eğitime 200 milyon liralık katkı, cami çevre düzenlemeleri, canlı hayvan pazarı, pazar yerleri gibi onlarca projenin yanında yine belediyenin öncü olduğu özel sektör yatırımları ile ilçenin adeta çehresini değiştirmişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber