Başkan Genç İstanbul’da dernek açtı

Başkan Genç İstanbul’da dernek açtı
09.09.2018
A+
A-

İstanbul’da Canikliler Derneği’nin açılışını yapan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Ortak paydamız Samsun olmak kaydıyla şehrimizi bir ve beraber şekilde ileriye taşıyacak her oluşuma Canik Belediyesi olarak katkı veriyoruz” dedi.

İSTANBUL’DA DERNEK AÇTI

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İstanbul Esenyurt’ta Canikliler Derneği’nin açılışına katıldı. İstanbul’da yaşayan Canikli vatandaşlarla kahvaltıda bir araya gelen ve onlarla sohbet eden Başkan Genç, daha sonra gurbetteki Caniklilerin tek çatı altında toplandığı derneğin açılışını gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Başkan Genç, hemşerilik bilinciyle özellikle şehir dışında açılan bu tür derneklerin önemli bir birliktelik sağladığını belirterek, ortak payda Samsun olacak şekilde şehri birlikte daha ileriye götürmek için çalışılması gerektiğini söyledi.

İŞBİRLİĞİ YAPIYORUZ

Konuşmasında derneğin hayırlı olmasını dileyen Başkan Genç, “Ortak paydamız Samsun olmak kaydıyla şehrimizi bir ve beraber şekilde ileriye taşıyacak her oluşuma Canik Belediyesi olarak katkı veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Gurbetteki hemşerilerimiz Samsun’umuzun gelenek ve göreneklerini buralarda yaşatıyor. Ayrıca, İstanbul ve Samsun gibi iki büyük şehrimizin iletişim içerisinde olmasını sağlamaktadır. Bu noktada Samsun dışındaki kurum ve kuruluşlarımızla, STK’larımızla da işbirliğiyle hareket ediyoruz. Biz şehrimizin kalkınması için üzerimize düşen her şeyi yapmaya çalışıyoruz” dedi.

SAMSUN’U MARKA ŞEHİR YAPALIM

Farklı şehirlerde yaşansa da ortak paydanın Samsun olduğuna vurgu yapan Başkan Genç, “Gurbetteki hemşerilerimizin söyleyeceği sözler, vereceği fikirler bizim için önemli. Bu nedenle bu şehirle alakalı herkesin fikrini, önerisini çok önemsiyoruz. Samsun’un bir parçası olarak hepimizin ortak hedefi Samsun’umuzu marka olan bir dünya şehri yapmak olmalıdır. Biz yerel yönetim olarak yaptığımız projelerle ülkemizin kalkınmasına, büyümesine ve şehrimizin hedeflerine ulaşmasına katkıda bulunuyoruz. Ancak şehrimizi daha ileriye götürmek için birlikte hareket etmeliyiz. Samsun’u birlikte marka şehir yapalım” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber