Başkan Genç çocukları sevgiyle karşılıyor

Başkan Genç çocukları sevgiyle karşılıyor
28.07.2018
A+
A-

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, gittiği her yerde özellikle çocukların büyük sevgisiyle karşılaşıyor.

Genç’in etrafını saran minikler, Başkan Amcalarıyla fotoğraf çekinirken, isteklerini de iletme imkanı buluyor. Genç, “En büyük başarı, bir çocuğun kalbine girmektir” dedi.

İlçede çocuklar için hayata geçirilen bir çok projenin yanısıra kültürel ve sanatsal etkinliğe imza atan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, yaptığı gezi, açılış, ziyaret ve incelemelerde miniklerin ilgisiyle karşılaşıyor. Gittiği her yerde çocukların etrafını sardığı Başkan Genç, miniklerle tek tek ilgileniyor, onlarla sohbet edip, isteklerini dinliyor. Çocukların “Başkan Amca” diye hitap ettiği Genç, onlarla fotoğraf çekinmeyi de ihmal etmiyor.

‘ÇOCUK GÜLERSE DÜNYA GÜLER’

En önemli yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğuna dikkat çeken Başkan Genç, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz olduğundan onlar için en iyi olanı yapma gayreti içerisindeyiz. Amacımız, geleceği oluşturacak çocuklarımızı mutlu etmek. Çünkü çocuk gülerse dünya güler. Biz de bu bilinçle özellikle çocuklarımıza yönelik projeler ve yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Biliyoruz ki, en büyük başarı, bir çocuğun kalbine girmektir. O çocuklarımızın geleceğini şekillendirdiğimizi bilmek, onlara rol model olduğumuzu bilmek sorumluluk duygumuzu daha artırıyor” dedi.

ÇOCUK DOSTU ŞEHİR

Sosyal belediyeciliğe önem verdiklerini belirten Başkan Genç, “Çocuklarımız için ne kadar kültür, eğitim, spor merkezleri de yapsak azdır. Ancak geleceğimiz adına ilçemizde eğitim yatırımlarına büyük önem veriyoruz. Yaptığımız fiziki ve teknolojik yatırımlarla bütün eğitim yuvalarımızın standartlarını artırdık. Sosyal ve kültürel etkinliklerin haricinde, parklar ile spor tesisleri ile Canik ilçemiz çocuklarımız için daha yaşanılabilir hale geldi, çocuk dostu bir şehir oldu. Bunu gören çocuklarımızın sevgisi bizleri mutlu etmektedir” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber