Başkan Genç, bayramda halkla buluştu

Başkan Genç, bayramda halkla buluştu
25.08.2018
A+
A-

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, bayram boyunca çeşitli yerlerde düzenlenen festivallerde vatandaşlarla buluştu.

Birlik ve beraberlik örneklerinin sergilendiği festivallere katılan Başkan Genç, geleneklerin gelecek kuşaklara aktarılmasının önemine dikkat çekti.

Bayramın ikinci gününde Canik’e bağlı Tuzaklı Mahallesi’nin yanısıra Asarcık’ta düzenlenen güreş festivaline katılan Başkan Osman Genç, bayramın üçüncü gününde ise Yayla Mahallesi’nde asırlardır her bayramda sürdürülen geleneksel güreş festivalinde vatandaşlarla buluştu. Burada vatandaşlarla tek tek bayramlaşan ve sohbet eden Başkan Genç, geleneksel güreş müsabakalarını da izledi. Güreşçileri tebrik eden Başkan Genç, müsabakalar sonunda dereceye girenlere de madalya ve ödüllerini verdi.

VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

Başkan Genç’in bir başka durağı ise Vezirköprü oldu. Başkan Genç, Vezirköprü Kültür, Sanat, Doğa ve Turizm Festivali’nde Samsun ve çevre illerden gelen vatandaşlarla bir araya geldi.

Yaklaşık 50 bin kişinin katılım sağladığı festivalde yoğun ilgi gören Başkan Genç, güreşçileri tebrik etti, vatandaşlarla bayramlaştı. Her fırsatta vatandaşlarla biraraya geldiklerini belirten Başkan Genç, gelenek ve göreneklerin yaşatılmasının, gelecek kuşaklara aktarılmasının çok önemli olduğunu söyledi.

GELENEKLERİN YAŞATILMASI ÖNEMLİ

Geleneklerin yaşatılması adına yapılan tüm çalışmalara destek verdiklerini ifade eden Başkan Genç, “Geleneksel festivallerimizde büyük, küçük halkımız biraraya geliyor. Bu festivallerde güreşler işin bahanesi. Bir araya geldiğimiz, konuşup sohbet ettiğimiz, aşımızı paylaştığımız festivaller kültürümüzün, gelenek ve göreneklerimizin gelecek kuşaklara aktarılması adına çok önemli. Bu festivalleri düzenleyerek yaşatan herkesi sağladıkları bu güzel birliktelikler için tebrik ediyorum” dedi.

Öte yandan Başkan Genç ayrıca, Termespor’un kuruluşunun 65. yıl dönümü sebebiyle düzenlenen geceye de katıldı. Etkinlikte Termespor yöneticileri ile sohbet eden Başkan Genç, kulüp yöneticilerine, futbolcularına, taraftarlarına başarı ve şampiyonluk diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber